Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlelion21
addikt
Sziasztok!
Azt áruljátok már el miért van,h ahogy rákattintok a coretemp ikonjára, újraindul a gép?
Már ott tartok,h ha be akarok lépni a bios-ba, csak kattintok a coretempre.
Ez már a 3. c2d, amivel csinálja /4300,4500,6300/.
Ráadásul mindhárommal alapon is.
Egyébként mással semmi probléma nincs.Ez vmi bug, vagy mi?
mod: uppsz, ez rossz helyre ment...a c2d tuning-ba akart menni...

mod2: off
-
littlelion21
addikt
Hi!
A-Data 800+ Extreme Edition - mit lehet róla tudni, mennyit megy max?
Előre is köszi! -
littlelion21
addikt
Tudja vki,h Ősembernél van beszámítás?
-
littlelion21
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Lehet, h rosszul fejeztem ki magam; nem akarom én szarrá húzni a ramom, csak azt akarom elkerülni, h ne az fsb-ből kelljen visszavennem, mert az ótvar corsair nem bír +0.2V-al se 695 fölé menni. Milyen jó lenne 2.33-as szorzó...
Nekem 300-as fsb és 3x Spd már bőven elég...
Ezekben a percekben éppen Bandit bazárját böngészem: Geil Black Dragon az új kiszemelt. Vélemény? -
littlelion21
addikt
A kérdésem csak annyi lenne, hogyha szeretett Corsair ValueSelect ramomnak adhatok-e +0.3V feszt a memória megsülélsének/élettertemának nagyon lerövidítésének túl nagy esélye nélkül?
A gyári fesz tököm se tudja, talán 1.8V. Everesttel meg tudom nézni?# 1419-re lsz válaszoljon valaki!
Köszi! -
littlelion21
addikt
Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni: egy 4500-ös C2D mellé kellene vmi jófajta ram tuninghoz. Innen válasszatok:[link]
Köszi!
Még annyi, h a keret 20ropi /én vmi Geil-re gondoltam/.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest