Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 5G - versenyképes
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsOHi
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a problemam h amikor anno vettem a gepet vettem bele ket giga kingmax :S ddr2-1066 memet amik idaig futottak is 1066on semmi problema nemvolt veluk namarmost kellett vennem megegyet mer elkezdte a cubase zabalni a memeket es vettem bele meg egy kingmaxot beraktam de nem indult csak 800 on win bootnal ujraindult 1066on visszavittem vettem helyette egy kingstont szinten 1066osat es avval is ezt csinalja...miert lehet ez? rettenetesen idegesit h az 1066os memjeimet nemtudom csak 800on futtatni
feszultseget is adtam neki +0.2 tol +0.5 ig es sehogy se jo..:S milehetagaz? lecci segitsetek
Koszi
jah igen a gep: gigabyte p35 ds3 c2d e6750
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest