- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie88
csendes tag
Már lassan fél éve használom a gépemet P5LD2 VM alaplappal. Eddig minden jól működött, de pár hónapja igen sok gond van vele. Nemegyszer előfordult mostanában, hogy magától újraindította magát, és utána be sem engedett a Windowsba. Addig csinálta egymás után az újraindítást, míg gombbal ki nem kapcsoltam. A Windows természetesen nem jött be. Elvittem szervizbe, ott azt mondták hogy az árammal lehet valami a lakásban, ami tönkre tette a tápot, és azt kicserélték. Egy hónapig jól működött aztán megint elkezdte, de szerencsémre az automatikus újraindítás után bejött a Windows. Nos ekkor eszembe jutott hogy én vettem bele RAM-ot, és esetleg nem e az csinálhatja az egészet? Eddig ami benne volt az egy GOODRAM DDR2 1GB PC 6400 (GR800D264L5/1G). Lehet hogy az alaplap nem csípi ezt a memória típust? Azért gondolom mert amikor probléma volt vele, kiszedtem a RAM-ot és a haverom RAM-ját tettem bele amit kölcsönbe adott, akkor nem jelentkeztek problémák.Szeretném ha valaki segítene ebben, hogy tényleg a RAM-e csinálhatja az újraindításokat, hogy érdemes e vennem másik típust?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest