- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati007
őstag
köszi megoldottam , csak 1passra volt most idöm de hiba nélkül lefutott.
meddig érdemes a memtest86 rá engedni ami után stabilnak mondható ?
kell-e valamit állitani a memtestben vagy elég ha bootolok cdröl akkor el is indul magától a teszt de láttam manuálisan is lehet állitgatni. -
Ati007
őstag
most van egy kis idöm tesztelni, hogy tudom tesztelni a memtest 3.3al? gondolom nem win alól , esetleg van mod pendrivról vagy cdt kell csinálnom?
-
Ati007
őstag
szerintetek ha a memtest 1hibázik 800%nál majd megy tovább akkor az nem stabil? crucial 1066 ramokat hajtom 2.2von 1200mhz 5-5-5-18 on, ami érdekes hogy az elsö pár napba mikor a gépbe került akkor hiba nélkül futott a memtest *ezer%ig de miotta kicsit tuningoltam és több feszt adtam neki nem akar hiba nélkül lemenni a memtest az adott mhzen és volton
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest