Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Ősember #3368 üzenetére
Milyen feszen és időzítéseken?
Nem hagytál nyugodni és nekiálltam tesztelgetni: a Geil is elviszi még az 1200-at magas időzítésekkel, de értelme nem sok van: az alacsony FSB miatt (csak így lehet kiszorozni a proci korlátai miatt) gyengébben muzsikál, mint magasabb órajelen egy ideálisabb cpu:dram szorzóval.
Ami nagyon meglepő, hogy a Geil alapfeszen viszi az 1150-et 5-5-5-15-el, sőt, egy kicsit még felette is elmegy 1.8V-on hiba nélkül. Jó lenne tudni milyen chip-eket pakolnak rá. -
Johnny Cage
addikt
Egyébként van valakinek tapasztalata Crucial Ballistix-el 965-ös lapban?
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Ősember #3362 üzenetére
Az 1066 a Geil esetén nem több, mint marketingduma (mondjuk a Plus-al már más a helyzet). Örülhetsz, ha 5-5-5-15-ös időzítéssel eléred (lásd a tapasztalatokat feljebb). Egyébként meg az SPD-ben sem szerepel az 500-as freki ([link]), míg a tiédben igen.
Féltégla és körte esete: ez csak egy Geil Ultra 2.2V-s factory default alapfesszel. A Crucial Ballistix meg tuningram. Ehhez képest egy 965-ös chipset-el ez csak jó eredmény. Nem felvágásnak szántam, inkább engem is meglepett, hogy ilyen alacsony feszültségekkel ilyen jól megy. Valószínűleg 1000-ből kifogtam egyet.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Johnny Cage #3338 üzenetére
Jó, rájöttem, egyik se. Ez a chipset nem engedi állítani.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Salvador20 #3307 üzenetére
Ezek állat ramok... mennyiért dobálják őket? (Meg gondolom egy P965 chipset-es lapban már nem muzsikálna annyira fényesen...)
-
Johnny Cage
addikt
Elképzelhető, hogy az Everest szintetikus tesztje szignifikánsan gyengébb eredményeket hoz ki azonos beállításokon egy 2x1 gigás Geil Ultra (1066) rammal, mint egy 2x512-es A-Data (1000+)-val?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- PlayStation 3
- Konteó topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged