- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
válasz
Johnny Cage #3412 üzenetére
Elég sokat postáztam már belföldre ill. külföldre is, és érdekes mód még semmi se tünt el... De nem kötelező gyártói garis ramot venni. Megveheted "ugyanazt" bolti garival is kétszer annyiért. Aztán ha esetleg tönkremegy valami miatt szívhatsz a magyar kiskerrel/nagykerrel...
-
Ősember
őstag
válasz
ahogy subaru mondja, ne terjesszél hülyeséget. zabszem ment a seggedbe?
na de most komolyan. mennyi tapsztalatod van egyáltalán a postával?
-
subaruwrc
félisten
válasz
idáig senki nem panaszkodott nem kéne rémhíreket kelteni párolgó ramok címen
-
Ősember
őstag
válasz
Johnny Cage #3408 üzenetére
tipikusan az mond ilyet, akinek fingja sincs az egészröl.
de elnézem neked. jézus is ezt tenné
-
Brumi˘
addikt
válasz
Mi a problémád a garanciával? Hamarabb visszajöttek a crucial ramjaim angliából, mintha itthon egy kiskerbe cserélték volna. És nem szórakoztak. Ősember pedig nagyon segítőkész volt mindíg bármi bajom volt is (90% user error)
-
subaruwrc
félisten
válasz
mert mi baj is van a garanciával?
-
Ősember
őstag
válasz
Johnny Cage #3369 üzenetére
alapfesz 5-5-5-15
1150 1.8v nagyon meglepö
micronoknak általában inkább a döbb fesz fekszik, de ugy tudom az a geil ultra 1066 is micronos. valoszinü gnom
egy meglehetösen szerencsés gnom
-
Brumi˘
addikt
válasz
Johnny Cage #3369 üzenetére
Elméletileg micron D9GCT chip van a ramjaidom. 16 chipes crucialon meg D9GMH van. Utóbbi jobban bírja a tuningot általába. Egy kis segítség milyen memón milyen chip van.
-
Ősember
őstag
válasz
Johnny Cage #3367 üzenetére
elözö lapom p5b-e plus volt
még megvan...
a 16 chipes ballistixek mind mentek 1200-at legalább -
Ősember
őstag
válasz
Johnny Cage #3364 üzenetére
sorry, az nem az én hibám, hogy a geil marketingfogásként adja el a ramjait 1066-ra hiteelsitve, amennyiben ezt mondod
az 500 azért van meg nálam, mert ez a ram használ epp-t, igy a lap be tudja állitani a megkivánt ramfeszültséget. epp nélkül csak 1.8v-ot tudsz megadni és az sok lapnál macerás lehet 1000mhz mellett
de akkor a te ramod nem 1066 alapbol?mert a profilodban oda van irva, hogy 1066.
na mindegy, nekem nem is az volt a gondom, hogy a te ramod is megy ennyit, hanem hogy ezek a ballistixek 2 gigás modulok.a tied meg 1
-
Ősember
őstag
válasz
Johnny Cage #3361 üzenetére
hát gratulálok
de a te geil ultrád alapbol 1066-os és 2x1.... ez 800-as és 2x2. még kérdés?
szeretem, amikor a körtét és a féltéglát hasonlitjuk össze
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Johnny Cage #3338 üzenetére
Jó, rájöttem, egyik se. Ez a chipset nem engedi állítani.
-
Telefunen
őstag
válasz
Johnny Cage #3331 üzenetére
Szvsz nem, egyedül a tRD (performance level) az amit érdemes minnél alacsonyabbra állítani (bár tudtommal az még a 965-ös lapokon nem állítható -ezért "csak" 8800 az olvasásod 1150, teli5-ben)
-
Telefunen
őstag
válasz
Johnny Cage #3326 üzenetére
Azonos időzítéseken és frekvencián? Ha igen, akkor valószínűleg alacsonyabb subtiming-okat állít be a lap az A-Data-nak. Csinálj mindkét memóriával egy-egy memset screenshot-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest