Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Miért is? Szerinted gyorsabb lesz a géped attól, ha 1200-on megy a memória? Elárulom, hogy alig látszik a különbség. Én perpill full alapon használom a gépemet, múlt héten pedig 2*2 giga 800-as mushkint vettem (sajna egyik modul rossz, ma megy gariba) mert ugyebár bőven elég az is.
-
diegho
nagyúr
kb teljesen mindegy milyen ramot raksz az e2160 alá, mivel elég lassú a memóriakezelés a kis procikkal, magyarul hiába lesz 1200mhz-es memóriád, kb annyi lesz az írás olvasásod, mint egy nagyobb procinak 800-as ramokkal. Kingmaxoknál drágábbat én nem nagyon raknék alá, ráadásul kingmaxot a gigabyte lapok szeretik is eléggé.
-
Hurkaleves
őstag
neeem...csak ezek lettek letesztelve a lappal!
persze, hogy megy mindegyik rammal a gép! csak nem biztos, hogy stabilan és az sem biztos, hogy pl. az 1066-os ram menni fog benne annyit...
én is 4 féle ramon estem át míg meg nem találtam a megfelelőt! meg sem néztem a lap support listáját! aztán a 4-nél gondoltam csak meg nézem mi az ami fixen jó és így jöttek a jelenlegi g.skill-ramok amik elég szépen hasítanak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Beomlasztja a teljesítményt az egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy ruhás topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen TV-t vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- PlayStation 5
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- JBL STAGE 2 9634
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest