Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Miért is? Szerinted gyorsabb lesz a géped attól, ha 1200-on megy a memória? Elárulom, hogy alig látszik a különbség. Én perpill full alapon használom a gépemet, múlt héten pedig 2*2 giga 800-as mushkint vettem (sajna egyik modul rossz, ma megy gariba) mert ugyebár bőven elég az is.
-
diegho
nagyúr
kb teljesen mindegy milyen ramot raksz az e2160 alá, mivel elég lassú a memóriakezelés a kis procikkal, magyarul hiába lesz 1200mhz-es memóriád, kb annyi lesz az írás olvasásod, mint egy nagyobb procinak 800-as ramokkal. Kingmaxoknál drágábbat én nem nagyon raknék alá, ráadásul kingmaxot a gigabyte lapok szeretik is eléggé.
-
Hurkaleves
őstag
neeem...csak ezek lettek letesztelve a lappal!
persze, hogy megy mindegyik rammal a gép! csak nem biztos, hogy stabilan és az sem biztos, hogy pl. az 1066-os ram menni fog benne annyit...
én is 4 féle ramon estem át míg meg nem találtam a megfelelőt! meg sem néztem a lap support listáját! aztán a 4-nél gondoltam csak meg nézem mi az ami fixen jó és így jöttek a jelenlegi g.skill-ramok amik elég szépen hasítanak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB Black CSAK KIPROBÁLVA VOLT! 2ÉV GARI VAN RÁ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest