Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
haky
senior tag
válasz
Martin2004
üzenetére
de akkor nem fagyna ki a post sem!!!
-
VIBO
őstag
válasz
Martin2004
üzenetére
de akkor nem indul a rencer már.
ááá
2.3 alatt 430as fsb vel nem megy
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Martin2004
üzenetére
7x430 jobb sztem, a magasabb fsb miatt magasabb a QPB-d, gyorsabb a ramod is ugye és egy 3GHz-es Q6600 ma még mindenre elég bőségesen szvsz.
-
Anthony28
őstag
válasz
Martin2004
üzenetére
Oké, lehet de én személy szerint nagyon sok rosszat hallottam róla.Természetesen ettől még lehet hogy valakinek bejött,nincs gondja vele és jó a véleménye a Kingmax-ról.
Azt gondolom inkább legyen valami drágább mint összeszerelésnél szívás.Persze a drágábbaknál is előfordul hiba de jóval kissebb százalékban.Nem is ez volt a kiindulópont, mert ez így ok.Hanem azzal van tele a faxom, elég régóta kb. 9 éve rakosgatok össze gépeket, magamnak kb. fél ill. évente, sok alkatrésszel szívtam,van tapasztalatom bőven, ami kérdés itt felmerül és tudok benne segíteni megteszem, de azt nem szeretem ha segítek, akkor mindenki hirtelen hozzászól, és nem azért hogy segítsen ill. építő jelleggel hanem az én véleményezésembe próbál belekötni.
Az az igazság hogy ez a lufi most durrant ki.Ez már többször előfordult sőt, általában ez a jellemző itt. -
törölt tag
válasz
Martin2004
üzenetére
Azért egy Geil Balck Dragon-ért nem jár kövezés ugye ?

-
[Vazz]
tag
válasz
Martin2004
üzenetére
Naneeeeeeeeeeeeeeee.... régen néztem már be ide is, de csak sikerült egy-kettőt mosolyognom még ilyen későn is mikor már alig látok.
nagyon ott van az emberünk. Miközben olvastam azt gondoltam hogy kedves martinunk annyirra otthon van a témában hogy szándékosan fejtette ki véleményét ilyesformán hogy a fórumtársak jókat kacagjanak. Szerintem elég jól sikerült. Grat. Üröm az örömben hogy ő ezt komolyan gondolja. De jó volt azé 10/10 pont. 
-
Muréna
őstag
válasz
Martin2004
üzenetére
szerintem magad sem tudod, hogy miről is beszélsz konkrétan

"Én pl. ASUS P5WD2-ben 1000-en hajtom a 4 db 1 GB-os Kingmax 1066-osaimat 4 GHz-en"
Hát ezen qrva nagyot röhögtem
valamilyen ASUS "x48-as lap + 2.66-os Penryn. 1000 Mhz pont elég 4 GHz-hez ,
, mivel a proci 667-es."
ezen kb még 2x akkorát..
-
Martin2004
tag
válasz
Martin2004
üzenetére
Bocs, az a 2400 csak 1950, összekevertem a pontszámmal

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Projektor topic
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- További aktív témák...
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 4x4Gb DDR4 2400Mhz XMP BALLISTIX RAM
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt gondolom inkább legyen valami drágább mint összeszerelésnél szívás.Persze a drágábbaknál is előfordul hiba de jóval kissebb százalékban.Nem is ez volt a kiindulópont, mert ez így ok.Hanem azzal van tele a faxom, elég régóta kb. 9 éve rakosgatok össze gépeket, magamnak kb. fél ill. évente, sok alkatrésszel szívtam,van tapasztalatom bőven, ami kérdés itt felmerül és tudok benne segíteni megteszem, de azt nem szeretem ha segítek, akkor mindenki hirtelen hozzászól, és nem azért hogy segítsen ill. építő jelleggel hanem az én véleményezésembe próbál belekötni.
Az az igazság hogy ez a lufi most durrant ki.Ez már többször előfordult sőt, általában ez a jellemző itt.

nagyon ott van az emberünk. Miközben olvastam azt gondoltam hogy kedves martinunk annyirra otthon van a témában hogy szándékosan fejtette ki véleményét ilyesformán hogy a fórumtársak jókat kacagjanak. Szerintem elég jól sikerült. Grat. Üröm az örömben hogy ő ezt komolyan gondolja. De jó volt azé 10/10 pont.