Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
Semmi különös. Ddr2 és némi tuning.
Hétvégén amd-vel ismerkedtem és az egyik proci ez a phenom volt.
Még az elején csináltam ezt az Aida mérést. Most, hogy nézem a Te eredményeidet egy igen fontos dolog
szemet szúrt. Mégpedig a cache sebességek közti számottevő különbség.
Vajh a 4 mag vagy a 250-es alapórajel vagy mindkettő egyszerre van ilyen jó hatással rá ?
Sajna 3 ill. 4 maggal nem végeztem ram mérést már. Azt hiszem visszaültetem a lapba valamelyik nap. -
Ha 1.8V a gyárilag megadott fesz, akkor BIOS-ból mehet nekik tartósan is akár a 2.1V. A melegtől nem lesz bajuk, 60 fok környékén kezdenek hibázni a chipek, ezt abból veszed észre, hogy instabil lesz a gép. Ha nem tapasztalsz ilyen problémákat, akkor nem vészes a melegedés.
-
SimonYana
addikt
Igazán én sem tudom mit érdemes venni! Ahogy toyone kolléga mondta : a jófajtából is ki lehet fogni rosszat !Nagyon lap fügvénye is és a legtöbb a hozzáértés a tuninghoz (ami nekem sincs meg) és rengeteg idő amíg jól beállítasz mindent.És mikor minden meg van és klappol,általában elkezd az ember váltani és minden kezdődik elölről!
Dícsérik az OCZ-t is ,bár szerintem azok annyira nem húzhatók,csak kapsz belőlük 1100,1150,1200-as kitteket. Láttam én külföldi teszteken 1.8 Voltal kiadott OCZ Blade 4gb-os kittet amit 1200 felett húztak,de nálunk csak 2.2 Voltosak vannak és nekem nem igazán akart még 1100-on sem menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ArmA 3 - This Is War
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 3
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged