Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Apple Watch
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
Semmi különös. Ddr2 és némi tuning.
Hétvégén amd-vel ismerkedtem és az egyik proci ez a phenom volt.
Még az elején csináltam ezt az Aida mérést. Most, hogy nézem a Te eredményeidet egy igen fontos dolog
szemet szúrt. Mégpedig a cache sebességek közti számottevő különbség.
Vajh a 4 mag vagy a 250-es alapórajel vagy mindkettő egyszerre van ilyen jó hatással rá ?
Sajna 3 ill. 4 maggal nem végeztem ram mérést már. Azt hiszem visszaültetem a lapba valamelyik nap. -
Ha 1.8V a gyárilag megadott fesz, akkor BIOS-ból mehet nekik tartósan is akár a 2.1V. A melegtől nem lesz bajuk, 60 fok környékén kezdenek hibázni a chipek, ezt abból veszed észre, hogy instabil lesz a gép. Ha nem tapasztalsz ilyen problémákat, akkor nem vészes a melegedés.
-
SimonYana
addikt
Igazán én sem tudom mit érdemes venni! Ahogy toyone kolléga mondta : a jófajtából is ki lehet fogni rosszat !Nagyon lap fügvénye is és a legtöbb a hozzáértés a tuninghoz (ami nekem sincs meg) és rengeteg idő amíg jól beállítasz mindent.És mikor minden meg van és klappol,általában elkezd az ember váltani és minden kezdődik elölről!
Dícsérik az OCZ-t is ,bár szerintem azok annyira nem húzhatók,csak kapsz belőlük 1100,1150,1200-as kitteket. Láttam én külföldi teszteken 1.8 Voltal kiadott OCZ Blade 4gb-os kittet amit 1200 felett húztak,de nálunk csak 2.2 Voltosak vannak és nekem nem igazán akart még 1100-on sem menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Revolut
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest