Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
válasz
8800gts
üzenetére
Pont ez a baj,hogy auto-n van!Állitsd be,hogy hány MHz-en fussanak!Vagy úgy van ahogy irtam az előző hsz.-ben,vagy DRAM
SB valami,nem tudom az angol kifejezést,mert a régi ASUS lapomba(ASUS P5WD2 Premium),ott a DRAM : FSB arányt tudtad állitani,külön a memória frekvenciát nem!Az én giga lapomba most igy van,hogy Memory Frequency,és a System Memory Multiplier-be van,a MB Inteligent Tweaker-ben!Nem tudom éthető e,meghogy NVIDA chppes lapba is igy van e,de szerintem nagy eltérés nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Kingston FURY Beast 1x16GB DDR4 3200MHz (KF432C16BB1/16)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

SB valami,nem tudom az angol kifejezést,mert a régi ASUS lapomba(ASUS P5WD2 Premium),ott a DRAM : FSB arányt tudtad állitani,külön a memória frekvenciát nem!Az én giga lapomba most igy van,hogy Memory Frequency,és a System Memory Multiplier-be van,a MB Inteligent Tweaker-ben!Nem tudom éthető e,meghogy NVIDA chppes lapba is igy van e,de szerintem nagy eltérés nem lehet.