- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
válasz
lacos001 #4578 üzenetére
Az SPD oldalt dobhattad volna még CPU-Z-ben !! De olyan feleslegesnek tartom ezeket a teszteketz 800MHz-n, és 1066MHz-n! Mert ha én többre vágyom akkor 1200MHz-s memót veszek! Behűtőm rendesen aztán dobom a teszteket, viszont kit érdekel hogy a 800MHz-s körüli memó esetleg 900-at megy, mert ha ilyen jó az alaplapod és a deszkád, akkor miért komolytalankodsz komolytalanal!! Ez csak a szuvenir véleményem, és nem leminősítés!! Végül is konkrétan nem is neked szól!!
-
nygma
addikt
válasz
lacos001 #3640 üzenetére
vagy variálva ugy a cpu MHz,hogy a ram is menjen,ahogyan csak bir?
Nem!...
Ha már tudod,hogy a proci milyen beállításokon stabil,akkor ahhoz igazítsd a ramokat is...
De ez szerintem már csak arról szól,hogy 10-20 mhz-et még rá akarsz tenni a ramra..ami nem éri meg a vesződést....
-
lacos001
senior tag
válasz
lacos001 #3638 üzenetére
Jah,és kérdésem is lenne....
1:1 az ami a ramoknak jó,és összességében a gép teljesitményében is megmutatkozik,vagy variálva a legnagyobb ram órajel a jó nekik?
Értem ezalatt,500x8 cpu és mellé a ram ezren,vagy variálva ugy a cpu MHz,hogy a ram is menjen,ahogyan csak bir?
lehet értelmezhetetlen és kusza,de ezt tudom -
Ősember
őstag
válasz
lacos001 #3616 üzenetére
neeem neeem emberek álljatok már le
azt kellene megtudni az ö crucialja 8 vagy 16 chipes... mert szerintem csak 8, legalábbis a leirás alapján. szoval most ezzel a rammal ugy bánjatok, mintha 2 gigás modulok lennének, mert lényegében felezett 2 gigások... és 2 gigás modluknak ki akar adni 2.4-2.5v-ot?tessék egy kicsit az arc hátso részét használni, mielött megölitek a ramokat
különben meg ramoknak max orajelet igy kell megnézni:
ramot felteszed 2:3 arányba, fsb-t leviszed pl 333-ra, igy a ram 1000-en fog menni. proci szorzot leveszed 6-ra, hogy ne lehessen zavaro tényezö. betöltesz win-be és elinditasz 2 memtesztet, közben meg tolod felfele az fsb-t setfsb-vel. ez a leggyorsabb és legegyszerübb modja. ahol kifagy, elötte 5-10mhz-el lesz a ram vége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Asztrofotózás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Packeta
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- További aktív témák...
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Asrock B760M PRO RS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest