Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
smokk.
tag
válasz
Ősember
üzenetére
Én is beleszolnék akkor már!A történet a következő:
Vettem két db T800as ranmot Ősembertől.Sajnos nem dual csenel kiszerelés volt hanem,single chanekl.Persze erre felhívta ősember a figyelmemet előre.Nem mentek együtt a lapomban,ezt csak pár nap mulva vettem észre.Elindult velük a gép de hibázott.Szoltam ősembernejk és abban a pillanatban kicserélte őket,méghozzá egy gyorsabb dual chanel kiszerelésű tipusra.Ezek tökéletesen futnak eddig.Az egész ügy megoldódott 2-3nap alatt.Ősemberre jellemző korrektsággal nem találkoztam már régóta.És nagyon megvagyok elégedve!Szóva nyugodtan vegyétek a supertalentot mert jó ramok!Most pillanatnyilag 1080Mhz en 4-4-4-8 as beállítással megy 2.3Von.Lefutott eddig 2óra orthos,és még semmi gáz.A következő memóriavásárláskor is tuti Ősemberhez fordulok,mert biztos lehetek benne ,h ő nem fog elfordulni tőlem ha problémám lesz,és korrekt lesz!És persze nagyon tuti memóriái vannak!
Üdv.

-
KőkorSzaki
tag
válasz
Ősember
üzenetére
Ha valaki Black dragon tesztet tudj, lepjen meg vele please!
Négersárkány vs. Ultra összehasonlítás is érdekelne nagyon.
És ha olyan helyet tudtok ami postáz vagy futároz és olcsó a geil és nem kell 30% előleget előre utalni privizzetek meg vele légyszíves! Előre is köszönöm.
-
szasanyi
félisten
válasz
Ősember
üzenetére
A Kingston RAMok tényleg jók, és pont azért mert a széleskörű kompatibilitásáról és a garanciális háttérről megfelelően gondoskodott a gyártó. Ez tény.
Az már kérdés, hogy ennek ellenére érdemes körülnézni mert nem különösebben tuningbarát a legtöbb, és ugyanolyan árban lehet jobbat venni. DE aki ehhez nem ért, a tuning nem szempont, annak jó választás (lehet) valszeg nem lesz gondja vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy bizonyos arkategoriaban lehet dominens, de a konkurrencia jobb es erosebb!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)