Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
petiww
tag
Háát érdekes... Nem tudom mi lehet a gebasz, csak annyit hogy láttam már msi alaplapot eléggé meghülyülődni...
Jobbat én nem tudok javasolni, próbaképp cseréld el valakivel hasonló, csak más márkájú ramokra, és próbáld újra. Nem érdemes figyelmen kívül hagyni a hibát amúgy, mert ha épp valami fontos dolgot csinálsz, lehet hogy pont akkor küld valami téves infót, és fagy be az egész gép.
Ha cseremodulokkal is ugyanezt a hibát ugyanott dobja ki, akkor nagy a valószínűsége hogy a lap kuka, legalábbis két giga ramnál nem tud többet "kezelni". Esetleg csere előtt egy biosfrissítést csinálhatsz, lehet megoldja a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest