- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
Hali!
Azért én meg értem Grafman-t is, mert hiába egyszeri hiba az oldalon, ha pont a te vinyódat küldi padlóra. Sőt, hogy másnapra javítva még tudathasadásos állapotot is előidézhet. (Nincs rosszabb a bizonytalanságnál szerintem.)
A másik oldalon igazad van, mert pl.: egyes hubokon beharangoznak verzió váltást xy oldalra küldenek, letöltöd régi dc++ levakar, új verzió felrak. Csatlakoz és semmi vagy vírus, fagy ... stb, régi vissza hubra be látod, hogy már másik verzió másik oldal az előírás, játék előről. De ezt nyílván azt tudja csak aki már párszor nézelődött ilyen téren.
Másik kérdés: ki találkzott a CD Clinik spyware progival?
Üdv -
Protoss
senior tag
Nekem is ez érdeklődésem tárgya, mi a lényeges különbség a verziók között? Mert pár hub igen érzékeny rá, hogy mit használsz.
Egyet már találtam, magyarosítás után a haladóknak beállítások megváltoznak (összevonódnak). De lehet, hogy tévedek és valmit elbuheráltam.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Napelem
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Mini-ITX
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest