- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz
Gordon32 #550 üzenetére
a dayzdb térképén csak az eredeti település/falu látható, viszont az iZurvive legfrissebbjén név nélkül ugyan, de teljes úthálózatával és minden épületével szerepel már
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Gordon32 #530 üzenetére
Persze, hogy tudtuk
hisz itt is leírták ..[link] Én is feketébe használom
Tegnap sajnos elhullott a fullos karakterem
bal alsó sarokba írogatta nekem hogy valami fáj neki
hát mondom jó, majd elmúlik egyszer ,hát Istenem
gondoltam nem komoly mivel nem a karakterem mellett írta (ahol a kaját jelzi ha éhes vagy) !De bizony komoly volt a dolog, mert szépen lootolgattam magányosan a börtönbe , fekve épp felakartam venni valamit ,majd egyszer csak elsötétült minden "you are dead"
lövés meg semmilyen hang nem volt ..szóval érdemes oda figyelni ilyen dolgokra is
-
-
-
bugylee
tag
válasz
Gordon32 #226 üzenetére
Sötétzöld alapon a kiírás nem elég, át kell váltson világos zöldre akkor a legjobb. Azért homályos a kép, mert még csak ekkor indul be a vérképződés. Ha minden jó lesz egy 3. felirat is, h healthy. Ha el akarod tünteni a blurt, katt config - video - render és vissza ki a játékba.
-
CrusherW
tag
válasz
Gordon32 #123 üzenetére
Én is sokszor megszívtam már az ugrándozást. Egyszerűen nem szabad, ha nagyon meg van pakolva a tatyi, akkor pár lépcsőfok már lábtörés, inkább kerülöm is a létrákat, és mindig óvatosan lépcsőzöm.
Begyógyulni nem fog, vagy szerzel két botot és egy fáslit és sínbe teszed a lábad, vagy morfiummal meggyógyítod magad. Egyébként fáslit a pólót széttépésével is tudsz csinálni, a célnak megteszi, de őszintén szólva én még egy wooden stickbe se gutottam bele eddig.
Egyébként ma végül sikerült találnom egy SKS-t az iskolába - hol máshol - de kiderült, hogy a nálam lévő 7.62-es töltények nem jók, mert nem 39-es kell, hanem 54-es. Frusztráló.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest