- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
#65537792 #1341 üzenetére
larpi leírta a választ ,azt "nevezik" free-nek
csak mert az állandóan ott van az a heli crash ,a videóban látni melyik három helyen van ..
G^zC^mp€r Óh az van nekem ismár találtam egy raklappal ,de vestet még nem
renard Jó nekiés mégis hol találta? random heli crash-nél ? találtak már páran de rohadt ritkán adja állítólag
Őh nekem kb 300 órám van benne ,tapasztaltam én is durvább bug-ot benne ,meg van jó pár zavaróbb bug ,de hogy mondjam ,én elvagyok vele így is
csak most már jó lenne valami jármű
mert néha már unalmas mikor megyek órákon keresztül mire odaérek A pontból a B pontba , igaz lassan jönnek meg lassan fejlesztgetnek de ha egyszer kész lesz és tényleg azok lesznek benne amiket elterveztek ,és nem lesz benne bug ,vagy csak minimális ,véleményem szerint nem nagyon lesz ellenfele ennek a survival game-nek
Mindenesetre kipróbálom majd a H1-et is ,bár most amit utóbb kiadtak valami videót ,háát már nem olyan mint mikor beharangozták ..nem tudom ,majd meglátjuk ..ha kijön és kipróbáltam majd akkor lehet csak véleményt írni róla ,de kíváncsian várom ..Dayz-be meg a patcheket várom állandóan ,új ruhák ,cuccok ,járművek stb stb
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay
- Eredeti játékok OFF topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Linux haladóknak
- Formula-1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest