- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #1547 üzenetére
ah oké köszi
maszkot nem találtam viszont plexit a sisakra igen ,jól néz ki a rohamsisak
Engem csak a zombik idegesítenek ,de csak az a része amikor leölök egy zombit majd esetleg szépen leülök kajázni erre a semmiből fogalmam sincs honnan de jön és elkezd ütni
ma is a kútnál mondom megtöltöm a kulacsom vízzel ,odamegyek óvatosan nem töltöttem egyből gondoltam várok hátha szalad a zombi utánam ,de nem láttam sehol senkit aztán neki álltam tölteni és erre hallottam egy zombi hangot és már csak azt vettem észre hogy üt a nyomorult és persze animáció közbe nem is tudtam mozogni rám vert két akkorát hogy nyögtem és a lábam is fájt
szóval vannak a semmiből felbukkanó zombik .és ez már régen megvan ezt kijavíthatnák végre mert nagyon bosszant ,amúgy minden oké nekem ezt leszámítva
-
z0l1ka
aktív tag
-
z0l1ka
aktív tag
hát nagyon nehezen akar ez a patch megjönni
már 3 hete várom én is ,nem is játszottam addig és erre még lehetséges ma sem kapunk frissítést
mindegy már kivárom ezt a kis időt ,illetve remélem kis idő lesz és nem napok esetleg hetek ...Jah amúgy most nézem steamen a dayz fórum az izzik rendesen
szinte másodpercenként nyitnak egy topicot
na közben megérkezett a patch
végre tölti
-
z0l1ka
aktív tag
őőh ,most mi történik ?
az a helyzet nekem nem töltött még semmit ,nektek sem ?
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
BlackDevil #1507 üzenetére
Igen mert még megy az update ,elvileg ma lesz 0.49 DE nem biztos
ha sok lesz a hiba ,márpedig elég sokáig csinálják ,akkor viszont ismét csúszni fog
-
z0l1ka
aktív tag
uhhh de jó lenne
na már nagyon várom
rég nem játszottam de most már mennék kukázgatni ,keresgélni ezt azt
de most szokott az lenni ,hogy kiírják hogy csúszik egy hetet mert hiba hibahátán van ,na akkor
dinostaRR Erről beszélek˙??•?*MaxX*? ah akkor te sem találtál smersh mellényt ,hát ezt nagyon ritkán adhatja
-
z0l1ka
aktív tag
Biztos sokan látták ,ma facen megjelent egy kép
nos itt nem a nagy böhöm maci lenne a lényeg hanem a háttérben az a sárga kocsi
Mondjuk ezt eddig is tudtuk ,hogy készülőben van meg hogy lesz is, csak azt nem tudni mikor ..mindenesetre érdekes ,ez a kép nem véletlen
??•?*MaxX*?
A helicrash-nél mit találtál ? -
z0l1ka
aktív tag
válasz
nanorambo #1481 üzenetére
Óh shit
nem értem akkor milyen patchet mondtak augusztus végén
és aztán tologatják a mai napig ,na mindegy..Hát reménykedjünk ,mást úgysem tehetünk
cyberwarfare
Akkor lehet még várnunk kell egy darabigde van egy érzésem, a héten megkapjuk a patchet , de ha nem ezen héten akkor valamelyik héten biztos
-
z0l1ka
aktív tag
Srácok ,héten várható a 0.49 ?! Sajnos elvesztettem már a fonalat ,sok volt az igérgetés mostanában hogy majd ekkor meg akkor jön ..augusztus vége óta nem játszottam Dayz-t mivel már akkor beharangozták hogy jön a patch és karakter reset lesz így gondoltam kicsit pihentetem addig a gamet ,no de hát már lassan 3 hete és még mindig nincs patch
van valakinek valami infója ?! köszönöm..
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
zooom3r #1460 üzenetére
Hát nekem az gyanús, Experimantalon már volt tesztelve úgy emlékszem .,hát augusztus végére volt beígérve a 0.49-es patch stable-ra, de aztán csúszás lett belőle lassan két hét mert sok volt a javítani való ...
De aztán lehet nem jól emlékszem ,hátha valaki leírja aki játszik az Experimantalon ...
Nem hiszem, hogy még csak most kezdik el tesztelni. -
z0l1ka
aktív tag
na erre én is kíváncsi lennék
én nézegettem egyszer régebben szerver után különböző helyeken, akkor mintha ilyen 3-4 ezer forint lett volna most meg 10,000 körül van ,.most nem tudom valamit nagyon benéztem vagy ennyit ment volna az ára ..majd megcáfolnak aki jobban ért hozzá mert én sem tudom hogyan megy.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
nanorambo #1426 üzenetére
nem tudom most mi van
elvileg ma kellett volna hogy jöjjön ,nem találtam semmi infót meg azt se hogy volt e ma valamilyen karbantartás egyáltalán ?! Lehet csúszik akkor megint egy hete ,de lehet holnap..volt már olyan hogy pénteken kaptunk patchet ha jól emlékszem ..hát reménykedem
ha mégse lesz akkor újra nem játszok egy hétig..
-
z0l1ka
aktív tag
Hölgyeim és Uraim
Zolika névvel miért is lennék hölgy ?
de még csak ezen a meseszerű profilképen sem egy hölgy van
de hogy biztosra menjek ,megnéztem
kukim van
Mondjuk jogos a kérdés mai világba már minden "divat" XD Gábor névvel is lehet regizni ,közben meg egy bomba nő ül a gép előtt jó nagy cicikkelkhm na oké ,befejeztem
Remélem Holnap lesz Patch
most nem játszottam egy jó pár napig
-
z0l1ka
aktív tag
Néhány infó a 0.49-ről
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Gilthanas #1377 üzenetére
Hát őszintén megmondom én nem szeretem a túl zsúfolt szervert
persze nagy a pálya ,de én általában oda megyek ahol maximum 20-an vannak ,így is sokszor összefutok valakivel sőt szép harcok is alakulgatnak ,de nem bandáznak
mivel én csak néha játszom haverommal tehát ketten vagyunk összesen
egy 40-es szerón meg van mikor csoportokba mennek 4-5-en, szóval inkább kerülöm az olyat
Minap a Militaryin sikerült lelőnöm 2 full gearest épp a börtönből szaladtam ki gyors és hallottam hogy lőnek rám ,én meg cikázva szépen elfutottam a barackok közt szalonozva mert nem láttam hogy honnan lőnek rám
Izgalmas volt aztán gyors beszaladtam egy bokorba és ott vártam ,mikor egyszer csak láttam, hogy ketten szépen csendbe guggolva osonnak és keresnek
mind a ketten egymás háta mögött ,az egyik rám is nézett azt hittem észre vett ,de nem
csak a bokrot látta ,aztán szépen elment a barack széléhez én meg fel guggoltam,célzás és tűz ..és összeesett szegény másiknak fogalma sem volt honnan lőttem ,az meg oda sétált a haverjához és azt is lelőttem
Izgalmas jelent volt ,élveztem a harcot ^^ (ők lőttek előbb rám )
Én általában próbálom megoldani a helyzetet tehát békés "ember " vagyok
de ez nem mindig sikerül
van akivel lehet egyezkedni de van aki egyből lő és mint tudni illik itt nagy a valószínűsége ,hogy az nyer aki előbb lő
(jó nem minden helyzetbe igaz )
Igen az erdő közepén sokáig életbe lehet maradni az is igazde annak nincs értelme ,ha már fullos a karakter akkor szoktam menni izgalmat keresni a reptereken vagy militaryn vagy bárhol ...de mégegyszer mondom nem játszom full szerveren ,szeretem ha van esélyem nem az hogy rám jönnek 5-6-an aztán szórakoznak ..
Viszont ha működni fog a sátras dolog , akkor persze hogy én is fel .fel nézek majd nagyobb szerverekre is ha nagyobb lövöldözésre vágyom -
z0l1ka
aktív tag
válasz
Sanyaaa26 #1373 üzenetére
+1
Én is ennek tudatában játszom, és nem bosszankodom a bugokon ,inkább várom az újabbnál újabb érdekességeket a játékban ,amihez persze néha újabb bugok társulnak ,de ilyen az alpha game majd javítják. Most egyenlőre én is pihentetem a játékot ,mivel karakter reset lesz és így nincs kedvem játszani velede nem baj ,nagyon várom az új patchet ,kevesebb loot stb ,új kihívás
Na meg valahol láttam ,hogy lesz benne ló
érdekes lesz és még mindig azt mondom ,jó lesz ez a game ha egyszer kész lesz.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
xenom0rph #1350 üzenetére
nem jó a link .,hát az attól függ mennyi vért vesztettél
egyél igyál sokat .
míg megnem jelenik a "healing" felirat, illetve sok tejet kellene inni, azzal felgyorsítható a regenerálódás..hogy mennyi idő?! azt egész pontosan én nem tudom ,de az attól is függ mennyit eszel ha éhes vagy közben állandóan és csak néha eszel akkor nagyon sokáig eltart ..
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
xenom0rph #1347 üzenetére
ööh még mindig átmegy a falon meg ajtón ?! ez nem javítva lett ?
én ha bezárom az ajtót nem jön be
csak néha ha esetleg be buggol ..mondjuk régen haltam most full geares a karim ,szóval most leölöm őket ..de úgy emlékszem, hogy nekem már nem jöttek be az ajtón meg falon (csak néha)
Egyébként én megindulok és futok ahogy temajd addig futok míg le nem rázom őket vagy ha esetleg közbe sikerül felvennem valami jó célszerszámot gyors akkor azzal ölöm őket
de ha sokan jönnek már az sem segít, oda már csak a balta vagy fegyó ..sőt volt olyan amikor inkább hagytam hogy megöljenek míg nem spawnoltam egy jó helyre
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
#65537792 #1341 üzenetére
larpi leírta a választ ,azt "nevezik" free-nek
csak mert az állandóan ott van az a heli crash ,a videóban látni melyik három helyen van ..
G^zC^mp€r Óh az van nekem ismár találtam egy raklappal ,de vestet még nem
renard Jó nekiés mégis hol találta? random heli crash-nél ? találtak már páran de rohadt ritkán adja állítólag
Őh nekem kb 300 órám van benne ,tapasztaltam én is durvább bug-ot benne ,meg van jó pár zavaróbb bug ,de hogy mondjam ,én elvagyok vele így is
csak most már jó lenne valami jármű
mert néha már unalmas mikor megyek órákon keresztül mire odaérek A pontból a B pontba , igaz lassan jönnek meg lassan fejlesztgetnek de ha egyszer kész lesz és tényleg azok lesznek benne amiket elterveztek ,és nem lesz benne bug ,vagy csak minimális ,véleményem szerint nem nagyon lesz ellenfele ennek a survival game-nek
Mindenesetre kipróbálom majd a H1-et is ,bár most amit utóbb kiadtak valami videót ,háát már nem olyan mint mikor beharangozták ..nem tudom ,majd meglátjuk ..ha kijön és kipróbáltam majd akkor lehet csak véleményt írni róla ,de kíváncsian várom ..Dayz-be meg a patcheket várom állandóan ,új ruhák ,cuccok ,járművek stb stb
-
z0l1ka
aktív tag
Smersh vest-et még mindig nem talált senki ? Itt egy kis guide Smersh Vest & Backpack Guide De amúgy 2 helyen már néztem és mellesleg a Free heli crash site-nél egy darab loot nem volt, na nem azért mert ki lootolták,hatodik szerveren is megnéztem és semmi ,üres..
tovább nem keresem ,majd a 0.49 után .(talán)
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #1264 üzenetére
Tegnap én is találtam egyet
Loot az egy M4-es volt hozzá tár meg ACOG scope
néhány lőszer ,kaja ..
Viszont Ilyet hol találok? Talált már egyáltalán valaki ? elvileg heli crash-nél lehet találni csak ,de eddig nem tudok róla hogy talált volna valaki ,vagy ez is olyan mint a gránát,van de még sincsbugylee
Ennyi ,így kell velük bánni -
z0l1ka
aktív tag
válasz
salmiakki #1260 üzenetére
Hát igen vannak ilyenek
Én tegnap jártam úgy ,hogy nálam csak egy mosin és egy balta volt meg táskámba 2db rags meg némi kaja
és összetalálkoztam egy "kezdő" emberkével semmi nem volt nála csak kötszer ,na mindegy én szépen elmentem mellette gondoltam minek öljem meg ,erre a barom elkezdett utánam futni és boxolni akart ,gondolta leüt és elveszi a cuccom, na innentől kezdve kb 35 perc kimerítő "tánc" vette kezdetét
mert én a rohadt baltával nem bírtam eltalálni mert futkározott össze-vissza én úgy szintén viszont ő néhányszor eltalált de nem ájultam el ,mosinnal közelről semmit nem érek ő ezt tudta nagyon jól ..na aztán futottam én bokorba erdőbe és az istenért nem bírtam lerázni azt az idiótát míg nem valami faházba felvett egy villát közben sikerült a baltával ráb@szni egyet
aztán láttam,hogy elkezdett vérezni na mondom innentől nyeregbe vagyok csak futnom kell és szépen elvérzik ,hát igen csak közben jött még két zombi utánam elkezdtem ütni addig valami folytán az olyan gyors elbujt és bekötözte magát hogy az valami hihetetlen ,pedig ütötte a zombi őt is rendesen, na és még nincs vége a storynak
ő rajta is zombi meg én rajtam is
aztán addig addig ütöttük egymást míg csak eltalált úgy hogy elájultam
aztán pár perc és magamhoz tértem a baltámat elvette meg az utolsó kötszeremet is
gondolta akkor majd most én futok ,na mondom lesz ami lesz , elővettem a mosint és közelről lőttem egyet rá ,csak úgy nagyjából céloztam rá de összeesett
aztán közelről még kettőt belelőttem ,de azt már idegből
sajnos ruined lett az a pár cucca is ami volt viszont én meg véreztem, szóval végül én is meghaltam mert nem találtam egy rohadt ruhadarabot se és szépen elvéreztemÉrdekes menet volt mindenesetre
ez közel 35-40 perc "szórakozás" volt..amit már annyira nem élveztem és inkább szánalmas dolognak éreztem azt hogy az a gyík arcú így akarja megszerezni a cuccaim
Egy Akm-el a kezembe biztosan nem tartott volna tovább pár percnél
Jó hosszú lett ,köszönöm aki végigolvasta -
z0l1ka
aktív tag
-
z0l1ka
aktív tag
Még tart a frissítés ,remélem lesz egy hotfix és végre jó lehet a sátor
wjbhbdux Most olvasom ,oh hát lesz Smersh vest is ,de jóóna várjuk
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
RockHaRD #1152 üzenetére
Hát nekem régebben voltak hasonló gondjaim a laggal ,de mára szinte teljesen megszűnt, oké persze nem teljes mértékben de nincs akkora lagg..Esetleg neked minden szerveren ezt csinálja ? Nekem volt ilyen de valószínű hogy valami "rossz" szerverre léptem mert csak ott volt ekkora lagg amit te is említettél,aztán egy szerver váltás után megszűnt
A Forest nekem is megvan ,de én kb 2 óra játszás után meguntam ,nagyon kevesek még benne a cuccok..Megépítettem a házakat ,mentem a barlangokba ,öltem kannibálokat ,építgettem de kész ennyi ..nem is tudok semmi jó élményt mondani ..craftolás is még édes kevés benne, nyílván majd később biztosan változni fog a véleményem ha lesz Multi vagy coop benne meg több cucc + Craftolás..de egyenlőre én félre tettem a gamet.
-
z0l1ka
aktív tag
Akkor gondolom ez is az experimentalba van nemde? SMERSH Kell egy ilyen
+8 slotot írnak
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
PeeterssoN #1136 üzenetére
nekem minden ok ,nálad lehetett valami
-
z0l1ka
aktív tag
köszönöm a válaszokat Nos, hát akkor várunk , pedig egész jó lett volna ha minden működik úgy ahogy azt leírták
-
z0l1ka
aktív tag
Na ,így visszaolvasva ..most akkor valóban nincs is sátor ? ! ne is keressem ?
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Arkennys #601 üzenetére
Végül is ez is egy vélemény..Remélem azért tudod, hogy ez egy survival játék és nem pedig Battlefield 4
Másik dolog ,meg a játék még ALPHA ,tehát korán sem ilyen lesz a game .ez még messze van a véglegestől nagyon messze
és igen a zombik még bugosak .,.
Talán ha nem olyan szerverre mentél volna ahol vannak vagy 40-en ,akkor lett volna esélyed "kezdőként " kicsit felöltözni -
z0l1ka
aktív tag
Na alakul ez
Új patch és új jármű (helikopter ) 0.72 patch -
z0l1ka
aktív tag
5v1 végül is csak elengedték és nem ölték meg
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #571 üzenetére
hát igen :/ várnunk kell a jó kis AK-ra még
Blaise
Hát azt nem tudom
itt van magyarul is milyen újítások lesznek -
z0l1ka
aktív tag
egyenlőre ezek vannak tervben
[link]
-
z0l1ka
aktív tag
Srácok, nektek is visszatért a lagg?! elég sok a panasz a fórumon, hogy újra van lagg.
Nekem is van mikor "beakad" 3-5 másodpercre de van mikor percekig nem tudok elővenni semmit
Volt mikor börtönbe végignéztem az összes helyet, aztán akad egyet és azt veszem észre hogy visszatett oda ,amikor megyek be a börtönbe ,kezdhettem előröl xD
Hasonló ehhez,de van mikor durvább -
z0l1ka
aktív tag
na hát ez hihetetlen, megint meghaltam ,de tudjátok mi ölt meg ?! Zombi
wtf ? szerintem rohadt bug-osak lettek..végig mentem a reptéren, már másfél kötszert használtam el a zombik miatt ,oké nincs ezzel semmi gond ,de az hogy én befekszem a fenyőfa alá és aztán az tőlem 2km-re álló zombi észreveszi na az azért már idegesítő kicsit, másik meg sátorba bemegyek veszem fel a cuccom jön a zombi már veszem elő a baltát erre rámb@sz egyet és "you are dead"
mi a lószar ez ? ezt így akarták vagy ez bug ?
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #555 üzenetére
Itt
egyébként, meglepődtem mert nem számítottam rá ,de hogy honnan a fenéből jött elő ?!
amikor azért nem úgy megyek, hogy csak szaladok előre és majd lesz valami
hanem normálisan körülnézek és néha azért a hátam mögé is nézek
vagy közben lépett be vagy nem tudom
Pedig oka lett volna mert mosin + m4 volt nálam
de nem nagyon érdekelte
-
z0l1ka
aktív tag
Na tegnap összefutottam valakivel az egyik városba
nála volt fegyó, nálam is csak éppen lőszerem nem volt
Na lényeg,elkezdett beszélni ,hogy ő barát stb..na gondoltam itt már nekem annyi lesz
de nem, kifogtam egy rendes emberkét
adott kaját plusz lőszert a fegyverembe,aztán meg megkért,hogy adjak vagy vegyek le tőle vért 2 tasakkal
Persze nem volt könnyű megérteni,mivel nem vagyok olyan jó angolból..de azért csak sikerült
aztán felmentünk a házba ott adtam neki vért és közbe épp menni készültük,majd lent egy zombi bejött az épületbe ,gondoltam leütöm baltával csak kicsit belaggoltam , szegény gyerek meg úgy megijedt hogy őt akarom leütni
hogy egyből fegyvert fogott rám
de nem lőtt így jobbnak láttam inkább elosonni
szóval tovább álltam
Másik meg repteren volt , hangárba épp keresgéltem amikor már egy fullosan felfegyverkezett embereke szépen rám nézett és tovább ment a másik hangárhoz
pedig volt nálam fegyó ,szerintem én jobban megijedtem mint ő hogy most mi is lesz
de rám se fogta a fegyót
haverommal is hasonló dolog történt ,ő is összefutott egy ilyen emberkével és csak intettek egymásnak és tovább mentek keresgélni a repteren
na szóval ezzel csak azt akartam mondani,hogy azért még vannak rendes emberek a játékban
nem csak "beteg" emberekkel van tele
Persze lehet nyilván majd más lesz a véleményem ha egy ugyan ilyen ember majd hátba lő ,ahogyan itt is olvastam a fórumon hogy volt aki így járt.! -
z0l1ka
aktív tag
válasz
FuRiONight #532 üzenetére
de neked nem is írt semmit ki ?! Mármint "makk " egészséges volt a karakter ? mondjuk én úgy még nem jártam ,hogy egészségesen egyszer csak meghal a karakter ..
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Gordon32 #530 üzenetére
Persze, hogy tudtuk
hisz itt is leírták ..[link] Én is feketébe használom
Tegnap sajnos elhullott a fullos karakterem
bal alsó sarokba írogatta nekem hogy valami fáj neki
hát mondom jó, majd elmúlik egyszer ,hát Istenem
gondoltam nem komoly mivel nem a karakterem mellett írta (ahol a kaját jelzi ha éhes vagy) !De bizony komoly volt a dolog, mert szépen lootolgattam magányosan a börtönbe , fekve épp felakartam venni valamit ,majd egyszer csak elsötétült minden "you are dead"
lövés meg semmilyen hang nem volt ..szóval érdemes oda figyelni ilyen dolgokra is
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
FuRiONight #502 üzenetére
És valóban
sokkal jobban fut a game
és a zombik se laggolnak ,szép munkát végeztek a srácok
Más .: elég nehéz megbirkózni a sok zombival úgy, hogy csendben is maradj és még esetleg ne is vegyen észre egy másik online játékosvalamint még javíthatnának (biztosan fogják is ) a zombikon,hogy pl,ha én elkúszok egy zombi mellett szépen csendben ,akkor ne vegyen már észre a tőlem még jóval messzebb zombi ,ha az nem vett észre aki mellett elkúsztam
kicsit még bugosak ,de majd jó lesz ez ha javítják
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
avantiroland #494 üzenetére
Ennyit találtam ..talán ma lesz valami hotfix ?! [link] legalábbis reméljük ,mert ez így katasztrófa
-
z0l1ka
aktív tag
Szerintem azok nem láthatatlan zombik,hanem egyszerűen sajnos szinte minden szerveren van lagg nem is kicsit.,volt úgy hogy eltelt 2 perc is mire elő tudtam venni a fegyvert ,volt hogy pár másodpercig tartott..ma úgy jártam ,hogy láttam hogy jön felém a zombi de még messze volt ,elkezdtem menni és sajnos pont akkor elkezdtem laggolni, semmit nem vettem észre csak azt hogy már szürkén bevillan a képernyő, ugye hogy üt a zombi és akkor abba másodpercbe nem tudtam még fegyót elővenni mert laggom volt ,majd nyomkodtam ezerrel a gombot na akkor elővettem és leütöttem.De így meg teljesen úgy látszott mintha láthatatlanul oda sétált volna a zombi ..pedig nem
egyszerűen hatalmas szerver laggok alakultak ki az új patch-től.
Remélem hamarosan dobnak ki valami hotfix-et ,mert ez így nagyon nem jó. -
z0l1ka
aktív tag
0.42 Végre
még megy a karbantartás ,csak pár szervert látok,és oda se enged csatlakozni ,no de ezt már kivárjuk
ez már nagyon kellett
-
z0l1ka
aktív tag
Na hát akkor reménykedhetünk hogy ne legyen ismét hiba ^^ [stable version]
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
FuRiONight #461 üzenetére
Kíváncsi leszek melyik az a frissítés
valahol már csak hotfix-ről beszélnek és semmi komolyabb frissítés
De remélem nem lesz igazam
bizakodó vagyok
Egyébként egész szépen haladnak a fejlesztésekkel ,a teszt szerveren
Update
következőben már járművekről beszélnek,vagyis egyenlőre csak egyről...viszont a stabil ág meg elvan maradva egy csöppet -
z0l1ka
aktív tag
Hát nagyon kellene már a patch , remélem jövőhéten már lesz valami belőle..de ebben sem vagyok már biztos
-
z0l1ka
aktív tag
nos, akkor talán a jövőhéten majd
de amúgy oké hogy alpha meg minden ,de tényleg csinálhatnának valami lassan eltelt 3 hét , és egyetlen egy darab patch sincs ...miközben már három patchen is dolgoznak
-
z0l1ka
aktív tag
lesz patch?
0.42? vagy most még csak a 0.37-est kapjuk ? (ha kapjuk )
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Absinthe16 #375 üzenetére
Ahogyan írták fentebb, nem videóbeállítási gond ez
hanem karaktered vagy éhes vagy szomjas vagy beteg..én tegnap jártam úgy ,hoggy meglőttek de nem haltam meg hanem pár perc múlva magamhoz tértem
és szinte minden feket -fehér volt..aztán ahogyan ettem ittam szépen fokozatosan tért vissza belém az "élet" (szín) és a kb ilyen 20-25 perc múlva már minden frankó volt
-
z0l1ka
aktív tag
Részben egyet értek veled
Én még nem találkoztam csalóval (kopp-kopp) igaz nem járok "nagy" szerverekre max ahol csak 20 játékos van ..viszont az , hogy ha meghalsz nem veszíted el a cuccaid nem tudom nem e "ölné" meg a játékot ,hiszen pont ez a lényeg ezért izgulsz , izgulsz és félted a karaktered, hogy nehogy meghalj és elveszítsd a felszerelésed
De ha kicsit belegondolunk, akkor az se lenne jó szerintem ha meghalnál majd pár száz méter gyaloglás után újra tele lennél jó felszereléssel ..az már nem survival
Viszont lehet majd lesz valami módja ennek a későbbiek folyamán , mivel még most csak a negyede a felszereléseknek ami most a játékban benne van ..Más.:aki esetleg nem értesült még róla, jövőhét szerdán 0.37-es patch élesbe
swagger55
Igen sajnos még most nagyon sebezhető a játékremélhetőleg majd kitalálnak valamit mert a csalók (és ebből elég egy ) tönkre tud vágni egy egész szervert
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #346 üzenetére
Igen ,mert még tesztelik pár napig , de le lehet tölteni aki kiszeretné próbálni--->steam /könyvtár/jobb klikk dayz-re / Tulajdonságok/Béták/ és ott ki kell választani az "experimentalt" és tölti is a 0.37-est patchet..viszont mivel teszt alatt van csak pár szerver elérhető és az is hardcore
viszont nem léptem be szerverekre, visszatettem a régi 0.35-ös patchet, karakterem megvolt nem resetelődött.,viszont amit észrevettem mikor felléptem, nem volt a karakteremen a gázálarc ?! azt olvastam , hogy nem lehet majd viselni bizonyos maszkokat ha sisakot viselsz ,de gázálarcos te ?!
az pedig sisakkal együtt a legjobb
na mindegy .
egyébként: ETA to Experimental: Within next 2 hours
ETA to Stable: No current ETA, dependent on testing results ..tehát ha nem lesz vele komolyabb gond akkor szerintem élesbe is beteszik hamarosan .. -
z0l1ka
aktív tag
elnézést, lejárt a szerkeszthetőség, de itt is találtam egy kis érdekességet
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #339 üzenetére
Hát igen
na találtam még infót
ezeket még csak tesztelik gondolom apránként majd jönnek az új cuccok
pl kerékpár ?!
Ló ?
jó lesz ez úgy érzem mire kész lesz
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #337 üzenetére
Hát az LoL
Semmi infó nincs arról , de reméljük hamarosan leszSzorgosan dolgoznak a fiúk /lányok ,akkor hamarosan biztos lesz
-
z0l1ka
aktív tag
naaaaa
, Beindultak a fiúk
ez már kicsit komolyabb patch lesz
0.37-es patch
majd ha esetleg valaki ráér nem fordítaná le ?
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #316 üzenetére
Hát
elvileg Igen
aztán meglátjuk
Huma
Én úgy tudom egyenlőre 50 a max ! Térkép meg hát .."hatalmas: 225 km², nagyjából kétszer akkora, mint a GTA5-ben bejárható terület, és 38-szor akkora, mint a Battlefield-széria eddigi legnagyobb térképre. 2-3 óra folyamatos rohanással érhetünk át egyik végéből a másikba." -
z0l1ka
aktív tag
-
z0l1ka
aktív tag
nem tud esetleg valaki egy jó grafikai beállítást ? ! 1080p-be játszom ,de a nagyobb városokba hihetetlenül lemegy az FPS , ilyen 17-20-ra ..de csak a nagy városokba, többi helyen megy frankón..
-
-
z0l1ka
aktív tag
Sziasztok !
A badly damage cuccokat lehet javítani valahogyan?! Itt első sorban a távcsőre gondolok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest