Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Ami a jatekban van az a jatekmechanika resze, abbol azt hasznalsz amit akarsz, minden mas onkorlatozas es onnan mar magaddal kell tudnod lerendezni ,hogy tenyleg jobban erzed magad ha pl. soloban..etc. csinalsz meg egy jatekot. Es erre "buzis"-kodassal jonni az akkora szanalom szerintem. Aki ilyennel jon az egy eltevelyedett majom, ha meg tenyleg vaganykodni akar akkor lvl1 nohit barehand.
Kozben meglett a Four Kings. Nem tudom mit mondjak. Sztem ez csak egy sima Equipment check/DPS check vszinuleg a jatekban,hogy idoben ki tudsz e iktani egyet ,hogy ne legyen tobb. Ugy sikerult ,hogy behivtam Beatrice-t aki a leugrasnal szepen meghalt(sztem az egyik kiszogellesre ugrott) ugyhogy vegig tobben voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest