Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Én nem tudom, de amíg nálam volt 2 hetet egy ClioIV-ben ott nagyon leszerepelt. A TCE100 a Dustert jobban mozgatja érzésre. Mondjuk az meg annyit eszik a Dusterben, mint a TCe150.
Borzalmasan bólogat a TCe90 nagy lendkerék miatt, de a nem létező nyomtékával meg alig bír a ráakasztott hosszú váltóval. A legkisebb emelkedőn az 5. már egy felesleges extra. Nem mert sznob vagyok, és ott is nyomatékból akarok gyorsulni, de ez a sebességet nem volt képes tartani egy 4%-os emelkedőn 2 személlyel. Forgatva a torkát meg szereti, de azért nagyon úgy se megy.
Az ezres se, meg kicsit még gyengébb, de legalább az tényleg marha keveset képes enni.Idén jön a részecskeszűrő a szívócső befecskendezésses benzinesekbe is, talán kidobják végre a 900-ast.
Új hozzászólás Aktív témák
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest