- iPhone topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
old_artist
addikt
Üdv!
Próbáltad esetleg:
- telepítetted a monitor driverét
- frissebb VGA driverrel
- más VGA kártyával
- másik kábellel
- a VGA driverben és a Képernyő beállításoknál is 60Hz-en áll a frissítés gyakorisága?Szvsz a VGA kártyádban lehet a hiba, ...
... de szvsz a Nagy monitor hiba topikban jobban a segítségedre lehetnek.ui.: ja, látom már oda is beírtál, akkor ez a topik téma törölhető!
-
Frohman
csendes tag
Sziasztok!
Abban nem vagyok biztos, hogy a monitorom a ludas, de mivel azzal kapcsolatos a gondom, ide írok. A probléma a következő:
Időről-időre elmegy a kép, a következő üzenettel a képernyőn: D-SUB out of range. Most vettem új monitort, ezelőtt sajnos egy régi CRT-t kellett használjak mert tönkrement az LCD monitorom. Ott "Frequency out of range" jelet kaptam. Most sikerült beruháznom egy új LG LED monitorra, azonban a hiba ritkábban ugyan, de továbbra is fennáll.
Nézegettem már más fórumokat is, láttam sokféle megoldást, amik érintették egyfelől a frekvencia-beállításokat, másfelől a v-syncet. De semmi nem jelentett végleges megoldást.
Ami még nyom lehet, bár nem tudom teljes bizonyossággal állítani, de mintha a Mozillában levő böngészés közben fordulna elő leggyakrabban a dolog. (ez csak tipp)És végül a konfigurációm:
Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs), ~800MHz
Memory: 2048MB RAM
VGA: Sapphire Radeon HD 4850 512 MB
Monitor: LG E2241S LED (1920*1080; 60Hz-n fut)Előre is köszönöm a segítséget, remélem "szoftveres" úton megoldható!
Üdv,
Gábor
Aktív témák
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- AOC C27G2ZU/BK Ívelt Gaming monitor FHD/240HZ/0.5MS
- Ezzel fixen nem kell hunyorognod! 43"/4k/144Hz/HDR csak a tiéd! Ajándékot is kapsz!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 2026.07.23-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest