- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
sziasztok,
bekötötte a digi az 1000-s netet, hoztak huawei modemet, és ezen a routeren gondolkozok
wifin lesz használva az internet, fontos lenne a sebesség az egyik gépen (a tervezett büdzséhez mérten)
nem fogok kábelezni, bármennyire is olcsó és úgy jönne ki igazán a teljesítménya fő wifis kapcsolat egy Acer Aspire F5-573G-56W9 géppel lesz, itt gyakoriak a letöltések, de nem állandóak
van még egy másik laptop (ennek nem tudom most megmondani a pontos típusát, de régebbi), ezen időnként vannak letöltések, nem fontos a nagy sebesség
illetve 2 telefon mindig kapcsolódva lesz a hálózatraa modem a bejárati ajtó mellett van, egyébként 4 emeletes, és a 4.-en vagyok, 60nm2 a terület
megnéztem azon a helyen az elérhető hálózatokat ahol van a modem és 15-20 wifit látok, ebből 8-10 digis ....a konnektor felé tervezem az új routert, remélem ennek is ki lehet egyenesíteni az antennáit, és szépen fel fog menni
a letöltős laptop másfél szobával van arrébb, közte 2 vékony tégla fal, a huawei wifijét maxon fogja
qualcomm atheros qca9377 hálókártya van benne------------------
megfelelő lesz ilyen körmények, elvárásokra ez a modem, vagy keressek mást?
ha megfelelő, milyen letöltési sebesség várható, 40-50mbájt/sec reális?
TP-LINK Archer C5 Router jobb lenne? ez drágább, talán jobb is lehet, de feleslegesen nem fizetek többet
használt is szóba jöhet, ha ennyiért találok valami komolyabbat
Új hozzászólás Aktív témák
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged