- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
kychy
csendes tag
Üdv!
San2000: a dyndns-el nekem is volt gondom mert előzőekben mindenféle ingyeneset használtam. Ezek sajnos nem működnek vele. Viszont a D-Link szériaszámával lehet ingyeneset regisztrálni a dyndns.org -on! Nekem 2 hónapja hibátlanul működik FTP-re, Webfelületre, Transmission remote-ra.
Röviden 2 hónap után a routerről: Ingyen jó kis cucc, de valószínű hogy nem venném meg ha routert kellene vennem. Wifi képességek: hozza a megfelelő sebességet (amit a klienseim elbírnak) de lefedettségben jóval gyengébb mint az előző routerem (1043ND-openwrt). Pozitívum hogy telefonról 1080p 60fps videó akadás nélkül megy a TV-n ami 5Ghz hálozatra csatlakozik. Ez nem volt hibátlan 1043ND esetén.
Hiba nem volt vele, amit érdemes megtenni hogy fix IP-t adunk a fontosabb klienseknek, pl amit kintről elakarunk érni, nekem Raspberry Pi2-n Kodi fut és annak a telefonos távirányítója IP-hez van kötve, így ha lejárt DHCP lease time szinte minden új IP-t kapott.
Ethernet részét nem használom számottevően, NAS+Raspberry van csak rákötve.Összességében felhasználó barát, de aki Third party firmware-hez szokott annak kevés lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Synology NAS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged