Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
Mint írtam csak tesztelési céllal, mert, ha így megy akkor ebből már ki lehet matekozni azt, hogy minden eszközödnek jó legyen.
Természetesen, ha nincs valamelyik beállítási lehetőség akkor azt válaszd ami a legközelebb áll hozzá
Fejból nem tudom mik vannak 1 éve leraktam a helyére beállítottam aztán néhány hete az 5GHz-es sávot változtattam AC Only-ra azzal stabilan és gyorsabban megy mint előtte amikor mindegyik sáv engedélyezve volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Temu
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fejból nem tudom mik vannak 1 éve leraktam a helyére beállítottam aztán néhány hete az 5GHz-es sávot változtattam AC Only-ra azzal stabilan és gyorsabban megy mint előtte amikor mindegyik sáv engedélyezve volt.