- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Specifikációjához képest meglepően olcsó router, ami AC1200-as Wifi-t és gyári firmware-val is több hasznos szolgáltatást ígér (fájlmegosztás, dlna, nyomtató megosztás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
vottokar
üzenetére
Nem, nem írja felül a bootloadert. Teljes mentést készítettem a flashről openwrt és ddwrt alatt is mielőtt bármivel próbálkoztam, de eddig vissza tudtam térni mindig a recoveryvel.
Eddig azt nem értettem, és nagyon most sem, hogy az első parancs "-r" opciója miatt flash után újraindul, tehát a második parancsot már padavan alatt kell kiadnia (erre utal a megadott user/pass is), de ha hibás a konfig, akkor hogyan jön létre nála az ssh kapcsolat.
Nálam ugyanis csak a narancs led villog és hiába próbáltam kapcsolódni rá nem sikerült. Egyedül a wan portnál látszik némi élet a kábel csatlakoztatásánál, de kapcsolat ott sem jön létre. Majd később teszek egy próbát a recoveryhez adott image fájllal. A biztonság kedvéért padavan alatt is egy mentéssel kezdek, nem szeretném, ha a másképp felosztott flash miatt nem lennének jók az eddigiek.Nem tudom, hogy az user megegyezik-e a 4pda-ssal, de az ott linkelt módisítással lefordult a padavan, tehát van egy saját buildem is a méretből látszódóan bővebb funkcionalitással.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest