Új hozzászólás Aktív témák

• woodworm

veterán

válasz vottokar #249 üzenetére

Nem, nem írja felül a bootloadert. Teljes mentést készítettem a flashről openwrt és ddwrt alatt is mielőtt bármivel próbálkoztam, de eddig vissza tudtam térni mindig a recoveryvel.
    Eddig azt nem értettem, és nagyon most sem, hogy az első parancs "-r" opciója miatt flash után újraindul, tehát a második parancsot már padavan alatt kell kiadnia (erre utal a megadott user/pass is), de ha hibás a konfig, akkor hogyan jön létre nála az ssh kapcsolat.
    Nálam ugyanis csak a narancs led villog és hiába próbáltam kapcsolódni rá nem sikerült. Egyedül a wan portnál látszik némi élet a kábel csatlakoztatásánál, de kapcsolat ott sem jön létre. Majd később teszek egy próbát a recoveryhez adott image fájllal. A biztonság kedvéért padavan alatt is egy mentéssel kezdek, nem szeretném, ha a másképp felosztott flash miatt nem lennének jók az eddigiek.

Nem tudom, hogy az user megegyezik-e a 4pda-ssal, de az ott linkelt módisítással lefordult a padavan, tehát van egy saját buildem is a méretből látszódóan bővebb funkcionalitással.

Új hozzászólás Aktív témák