- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sali77
tag
válasz
quailstorm #1389 üzenetére
Még egyszer kösz!
Sikerűlt megoldani a problémát, egy egyszerű Factory reset hejrehozta.
Csak előtte meg kellett mókolnom ideiglenesen a hangerő "-" gombot, egy kis forrasztás meg két vékony kábelér, és már is kész az ideiglenes kapcsoló.
Ezzel tudtam odalépkedni a megfelekő menűbe.Mégegyszer köszi
-
Sali77
tag
válasz
quailstorm #1389 üzenetére
Lekötelezel
Köszönöm a segítséget.
-
Sali77
tag
válasz
quailstorm #1387 üzenetére
Köszönöm, akkor ennek utánna kell olvasnom, én nem vagyok ekkora guru. Valaki tud egy linket dobni hogy hogyan kell ezt csinálni??
Előre is köszi
-
Sali77
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.
Van egy Cubot One készülékem, ami a minap megtréfált. Este még netezgettem email stb, minden rendben volt. Szépen letettem a szekrényre a készüléket, és amikor reggel ébredtem meglepődtem, hogy ki van kapcsolva. Próbálom bekapcsolni nem megy. Na lemerűlt, kicsit hihetetlen volt, mert este vettem le töltőről. Hálózatra dugtam és bekepcsoltam. Illetve csak kapcsoltam volna. A Cubot feliratot kiírja, és szépen kirajzolja a kis Androidot, de onnét sehova tovább. Csak szemezek a kis android figurával. Próbáltam volna egy komolyabb újraindítást a Hangerő + és a bekapcs gomb megnyomásával. de ott nem tudok lépkedni a menüben a hangerő - gombom már egy ideje nem működik, a hangerő + ra meg ujraindul a készülék, mindha kicsit az is össze lenne kavarodva.
Valaki találkozott már ilyen problémával??
Üdv Sali
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest