- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
színezd be a terúletet ahol a lista van, no nem abban van a kereső bár, tehát felugrik a fejlécre /ott a menü és a fejléc kép/
martonx: írtam, hogy azzal se lehet megoldani.Más kérdés:
Chart js nél hogy tudom a teljes html dokumentum background-color -t állítani?
*{} nél sem színezi be -
lanszelot
addikt
Margin-nal a search bar is lemegy, és még mindig kitakarja az elsőt.
Ha kirakom a nav ból, akkor nem lesz ott oldalt, hanem felkerül a fejlécre./mint ahogy a peldádon is van/Arra is gondoltam, hogy lerakom, de akkor meg a legalsó elemet takarja ki.
Ezeket már mind próbáltam, és nem működik, ezért vagyok elakadva. -
Reflax
tag
Ha mindenképp gridelgetni akarok akkor kell calc? Mert ugye azt szeretném, hogy a bal oldal azok egy egy list type:none-os boxok lesznek css-el keret, háttér,. és igazítás. A középső elem bekezdéséhez az igazítást hogy lehetne megoldani akkor is ha változik kicsit az oldal? Valamint a táblázaton belül nem tudom megoldani az első kép formázását
Van 3 nézet benne. Tablet illetve telefonos nézetben már szeretném a bal oldalt eltüntetni, amit elvileg meg is oldottam (ám a gridelgetéás közben valamiért ha kihagyom a bal oldalt az elrendezésben, olyankor nem eltűnik, hanem konkrétan leugrik a kijelző jobb alsó részére, amit nem értek mitől lehet) Hiszen ha grid-ben megadom a sorokat, hogy melyik oszlop jelenjen illetve kihagyom azt, ami ne jelenjen meg, akkor annak el kéne tűnnie, nem?
állati a porfilavatarod
-
JohnD
tag
Helló! Mivel nem akarom egyelőre szétszedni az eddigi oldalt, ezzel az extra kóddal kísérletezgetek:
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=0.7">
Így mobilon és asztalin is jól jelenik meg, bár a Chrome mobileszköz tesztelojen iPad-en és iPad pron túl kicsi az alapból betöltött oldal.
(Ha az initial-scale-t 1.0-re állítom, a függőleges képarányon túllóg az oldal elemek szélessége.)Van vmi ötletetek, hogy hogyan lehetne még ebben a formában, a viewport taggel főleg tökéletesiteni (ha lehet)?
[link] az oldal linkje.
Vagy ez, ha nem működik: http//scaser.000webhostapp.com/index.phpKöszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Eladó GAMER Konfig Ryzen 7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX3070 8GB!
- Ryzen 5 PC //Ryzen 5 5600X -- B550 -- 16GB 3200MHz -- RTX 2060 6GB // CSERE IS!
- Synology DS118 Seagate Iron Wolf (14TB)
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest