- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Yettel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lanszelot
addikt
színezd be a terúletet ahol a lista van, no nem abban van a kereső bár, tehát felugrik a fejlécre /ott a menü és a fejléc kép/
martonx: írtam, hogy azzal se lehet megoldani.Más kérdés:
Chart js nél hogy tudom a teljes html dokumentum background-color -t állítani?
*{} nél sem színezi be -
lanszelot
addikt
Margin-nal a search bar is lemegy, és még mindig kitakarja az elsőt.
Ha kirakom a nav ból, akkor nem lesz ott oldalt, hanem felkerül a fejlécre./mint ahogy a peldádon is van/Arra is gondoltam, hogy lerakom, de akkor meg a legalsó elemet takarja ki.
Ezeket már mind próbáltam, és nem működik, ezért vagyok elakadva. -
Reflax
tag
Ha mindenképp gridelgetni akarok akkor kell calc? Mert ugye azt szeretném, hogy a bal oldal azok egy egy list type:none-os boxok lesznek css-el keret, háttér,. és igazítás. A középső elem bekezdéséhez az igazítást hogy lehetne megoldani akkor is ha változik kicsit az oldal? Valamint a táblázaton belül nem tudom megoldani az első kép formázását
Van 3 nézet benne. Tablet illetve telefonos nézetben már szeretném a bal oldalt eltüntetni, amit elvileg meg is oldottam (ám a gridelgetéás közben valamiért ha kihagyom a bal oldalt az elrendezésben, olyankor nem eltűnik, hanem konkrétan leugrik a kijelző jobb alsó részére, amit nem értek mitől lehet) Hiszen ha grid-ben megadom a sorokat, hogy melyik oszlop jelenjen illetve kihagyom azt, ami ne jelenjen meg, akkor annak el kéne tűnnie, nem?
állati a porfilavatarod
-
JohnD
tag
Helló! Mivel nem akarom egyelőre szétszedni az eddigi oldalt, ezzel az extra kóddal kísérletezgetek:
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=0.7">
Így mobilon és asztalin is jól jelenik meg, bár a Chrome mobileszköz tesztelojen iPad-en és iPad pron túl kicsi az alapból betöltött oldal.
(Ha az initial-scale-t 1.0-re állítom, a függőleges képarányon túllóg az oldal elemek szélessége.)Van vmi ötletetek, hogy hogyan lehetne még ebben a formában, a viewport taggel főleg tökéletesiteni (ha lehet)?
[link] az oldal linkje.
Vagy ez, ha nem működik: http//scaser.000webhostapp.com/index.phpKöszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Hálózati / IP kamera
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest