- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulie86
tag
válasz
Paulie86 #469 üzenetére
Érdekes, most meg nincs semmi baj vele, pedig tuti nem csináltam semmit másképp. Na mind1, akkor ez a része megoldódott. kössz a helpet, esetleg a másik próblémámra nem tudnál vmi javaslatot? :
Egy elegáns megoldást szeretnék találni egy olyan problémára, hogy az oldalam tartalmi részét én egy 4px széles keretbe raktam, ami 4 kép végülis, fenti rész, bal, jobb és az alsó, hogy kéne megoldanom, hogy több tartalomnál a bal és jobb divek mérete megfelelően növekedjen, az alsó pozíciója is jó legyen, a container div-em is passzoljon méretre....
Ebben a szegélyben még extra, hogy színátmenetes, szóval vertikálisan csak a nyújtással néz ki jól a méretnövelés, erre sikerült rájönnöm, height: 100% a diven belül.
Már csak az oldalsó szegélyeket tartalmazó diveknek kéne valahogy igazodni egy kölön divhez, ami a kereten belül van, ebben lennének a szövegek, stb..
Sajnos attól félek hogy ezt majd csak manuálisan fogom tudni megcsinálni, és még egyelőre nem tudom mennyire lesz dinamikus az oldal amit csinálok tartalmi szempontból.
kössz. fu ezt a php- topicból másoltam ide, remélem nem lesz ebből baj
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Ford topik
- Gaming notebook topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest