Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Én a jQuery - t és a PHP - t nem eroltetnem, csak alap szinten. PHP nepszerusege durván csökken, a jQuery pedig kezd kimenni a divatból. Szerintem elsősorban a vanilla JS - re kéne majd rafekudnod, úgyis arra épül szinte minden. Ha az már jól megy, akkor esetleg megismerkedhetsz egy JS framework el, jelenleg 4 ismertebb van, angular, ember, backbone és reactflux. Utána mivel full frontendes szeretnél lenni megismerkedhetsz az ionic-al vagy/és a famo.us-al illetve a CSS preprocesszorokkal. És akkor még a build toolokrol nem is beszéltünk mint gulp, grunt, npm, make stb...
-
DNReNTi
őstag
Ártani nem árt. Vannak cégek, ahol valamelyik népszerű tartalomkezelő egy jól megmoddolt változatát használják, így előny lehet, ha tudod, hogyan kell mondjuk WP-hez elkészíteni egy témát. Ismerek olyat, ahol Joomla (!!!) alapú weboldalakat készítenek, és súlyos pénzeket kérnek el érte. Cégnevet inkább nem írok.

Az előző hozzászólásomat még kiegészíteném mielőtt megjön martonx, meg Jim-Y. Természetesen a szerver oldal nem csak PHP lehet.
Én azért példálóztam azzal, mert azt használom/ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest