Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Macrodroid
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Valamelyikünk nem érti a másikat. Ez még lehetek akár én is

Szóval, van egy Basic CSS, ami változatlan minden esetben. És van több Téma CSS (Ez jelenleg a te példád).
Tételezzük fel, hogy minden Téma CSS-ben megtalálhatóak ugyan azok, csak más értékekkel, egyértelműen.
Amikor témát váltasz, vagyis másik CSS-t húzol be, akkor az vonatkozni fog mindenre, kivéve arra, ami a Basic CSS-ben található.Ha jól értem. Viszont az én célom, hogy ne vonatkozzon mindenre, ami megtalálható az új behúzott fájlban, csak egy-egy kijelölt elemre. Tehát mondjuk
.sample1 .sample2 .sample3mindegyike megtalálható theme1.css theme2.css és theme3.css-ben is, de egyike sincsen benne basic.css-ben.
Az oldal betöltése során legyen behúzva basic.css és theme1.css. Viszont kérésre az lenne a cél, hogy csak és kizárólag.sample2váltson át a theme3.css-ben található értékekre, rajta kívül semmi más!Ha ez megoldható úgy, ahogyan leírtad, elfogadom, csak fogalmam sincsen, hogyan kéne kivitelezni. Avagy én mem tudtam megfelelően elmagyarázni, mit is szeretnék

Új hozzászólás Aktív témák
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo Yoga 13W - AMD Ryzen 3 5425U I 8GB I 128SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Gari!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest