- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
De, teljesen logikus, csak értelmezni kell a szavakat.
"A vélemény szó utalhat arra, hogy amit írok azt saját kútfőből teszem, és nem másolom valahonnan"
Nem, a vélemény nem csak sajátod lehet, hanem lehet másé is. A vélemény pont az, amit idéztél az előbb ("egy személynek a saját nézőpontjából kiinduló elgondolása a dolgokról"), úgyhogy ez most félremagyarázás, ha másolnád/idéznéd valahonnan, akkor az attól még, hogy nem a saját nézőpontod, ettől még lehetne akár más véleménye is, ebből következően a másolt szöveg az illetőnek a saját nézőpontjából kiinduló elgondolása, következésképp továbbra sem lehet objektív.
Ha viszont száraz tényeken alapuló szöveget írsz (pl. leírod, hogy van gravitáció), vagy épp ilyeneket másolsz valahonnan (tök mindegy, milyen forrásból származik), az már nem vélemény - ergo nem is szubjektív, hanem objektív.A "szubjektív vélemény" szavak összetétele tehát redundáns, és tulajdonképpen értelmetlen (mivel vélemény sosem lehet objektív).
Én szívesen OFF-olok erről még pár hsz.-en át, bármilyen szőrszálhasogatás is, eldumálhatunk róla, de mások nem biztos, hogy díjazzák.(#1468) martonx:
Egyetértek, ezek a határok amúgy is legtöbbször szerintem elmosódnak, nincs olyan, hogy mondjuk a "web-developer" "nem ért" a design-hoz semmilyen szinten, vagy hogy a "backend-ninja" ne értene a kliensoldalhoz, "nem ért különösebben a browserhez, JavaScripthez, CSS-hez, HTML-hez", szerintem ez bullshit, elég nagy probléma, ha ilyen szinten csőlátású egy webfejlesztő, akár a frontenden, akár a backenden dolgozik.
Azért nekem elég fura lenne, ha valaki PHP expert lenne, de fingja nem lenne, hogy működik a böngésző, hogy kell leírni egy működő kódot JavaScriptben, és ne tudná, hogy kell CSS-sel formázni, vagy HTML-ben pötyögni...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest