Új hozzászólás Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
Jééé, milyen régi topik
Egy kis segítségre lenne szükségem, a selectet szeretném css-ből formázni. Az megvan, hogy a keretet a hátteret és a betűket hogyan, de az a szerencsétlen gomb valami irtózatos csúnya, ha a háttér sötét: -
kamikaze boci
őstag
Köszönöm, gyorsan beújítok egy MX 2004-et (ha jól tudom, abban már benne van). How to-ra ötleted, esetleg? Milyen könyvet érdemes keresnem?
Józsué: igen, néhány barátommal -Carmack, Newell (bár benne egy kicsit csalódtam)- már gyúrjuk a HL2 motoros CS2-őt
Az ATI 14600 XT és 14800 XT kártyákhoz adja majd a cég a kuponját (mielőtt megkérdeznéd: a szokott időben szingli is lesz).
-
kamikaze boci
őstag
CSS editort keresek, valami hasonló komforttal, mint a Dreamweaver. Vagyis a space leütése után kínálja fel a lehetőségeket, ügyeljen a szintaxisra, stb (nyilván nem kell, hogy WYSIWYG legyen
).
CSS how to-ra is szükségem lenne, e-book formátumban (az csak hab a tortán, ha magyar nyelvű)
Mit javasoltok, mit és hol keressek?
(a webmester.lap.hu-t,az ott található linkeket már néztem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest