- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
+1 a 10× zoomra. Legjobb lenne egy 5× és 10× zoom. Széleslàtot vagy nem tudom melyiket sose hasznàltam a 23 ultrán csak a fő kamerât és a 10×.
-
Lajmund
őstag
Ja ad be napokra a telot addig hasznàlj màst ha van. Nem tudom hogy aksi cserével gyaluljàk e az egész rendszert de simán el tudom képzelni. Plusz nem biztos hogy vízálló marad. 25 ezer a legkevesebb. Az aksikat kéne fejleszteni olyanra ami nem degradàlodik és bírjaa gyors töltés és nem melegszik fel. Amúgy meg ha lefekszek mindig felrakom lassú vezetèk nélküli töltöre a telot ami nagyon lassan tölt és egész napra elèg 5 oràs belső kijelző idővel a fold5 kisebb aksival és kb 20% körül teszem fel. A 23 ultrànàl ez inkább 30-40% volt szóval értem én hogy mások gyorsabban tudnak tölteni de az àtlagnak bőven elèg ha este tölti csak amikor tökmindegy mennyivel tölt mivel van rà egy egész este. Én inkább azért örülnék az aksi fejlesztésnek hogy tudjon mègjobban karcsusodni. Ha lemenne 7 mm-re az màr egész èrezheto lenne.
-
Lajmund
őstag
Nekem tetszik. Végre teljesen lapos kijelző ami nem torzit bele a képbe. Egy dedikàlt kamera gombnak én is örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest