- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Topicnyitás helyett a kérdésed feltehetted volna itt Azonnali vga kérdések , vagy a kártyád topicjában .
-
gaboy
csendes tag
hello van egy brad new gepem... mikor hasznalom (foleg a szurke hatteren veheto eszre) telyes szelessegben csikok szaladgalnak lentrol felefele a monitoron kb 10cm tavolsagra egymastol... kb ugy nez ki mint amikor kontakthibas a tv anterna csatlakozasa es ezert zavart a kep....
Mit tegyek?? Otlet????
Mivel egyszerre 2 monitort vettem es ki probaltam mind kettot... ugyan azt a hibat talaltam mind2nel....
Gyenge v zavart az aram? vegyek UPS-ot??? CSereljem le a monitor kabeljet....vagy csak valami egyszeru beallitasi problema az egesz???Mi az a resolucio es Hz ami megfelel egy ilyen monitornak? 1440 x 900 WXGA+Monitor ASUS VW193D-B, alaplap MSI nVidia P6NGM-L,nVidia GeForce 7050(integralt),proci Intel Celeron Dual-Core E1200,ram DDR II 667MHz,stb
Aktív témák
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest