- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nem lesz Xiaomi 16
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Topicnyitás helyett a kérdésed feltehetted volna itt Azonnali vga kérdések , vagy a kártyád topicjában .
-
gaboy
csendes tag
hello van egy brad new gepem... mikor hasznalom (foleg a szurke hatteren veheto eszre) telyes szelessegben csikok szaladgalnak lentrol felefele a monitoron kb 10cm tavolsagra egymastol... kb ugy nez ki mint amikor kontakthibas a tv anterna csatlakozasa es ezert zavart a kep....
Mit tegyek?? Otlet????
Mivel egyszerre 2 monitort vettem es ki probaltam mind kettot... ugyan azt a hibat talaltam mind2nel....
Gyenge v zavart az aram? vegyek UPS-ot??? CSereljem le a monitor kabeljet....vagy csak valami egyszeru beallitasi problema az egesz???Mi az a resolucio es Hz ami megfelel egy ilyen monitornak? 1440 x 900 WXGA+Monitor ASUS VW193D-B, alaplap MSI nVidia P6NGM-L,nVidia GeForce 7050(integralt),proci Intel Celeron Dual-Core E1200,ram DDR II 667MHz,stb
Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest