Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
MS Natural szerintem ritka pocsék egy cucc

Legalábbis ez után. MS Naturalon valahogy picik a gombok, meg elég hülye kialakítása van. Persze lehet, hogy csak nagyon hozzászoktam ehhez. A tágabb véleményem róla az, hogy :
A tapipadot biza szokni kell, és nem ezzel fogsz Quake bajnokságot nyerni, szvsz fps-re totálisan alkalmatlan. Általános win használatra jó, de egy görgős egér kényelmesebb sokkal (persze tudom, az kattog). Egyébként nem rossz a tapipad, csak nem praktikus.
A billentyűzet résszel egyébként nagyon meg vagyok elégedve. Szerintem miután hozzászokik az ember ezen sokkal jobban lehet gépelni, mint az átlag billentyűzeten. Legalábbis nekem, és egy barátomnak aki ugyancsak ilyet vett anno, ez jött le. Hátránya, hogy most úgy érzem a normál billentyűzeten nem tudok ilyen jól gépelni
Viszont itt csendes dolgokról szól a fáma, és hozzá kell tenni, hogy ez a billentyűzet kattog rendesen mint legtöbb társa. -
nap
addikt
Nem szep dolog, hogy en is szetoffolom sajat topikom.

Kb egy fel eve lattam ilyen billentyuzetet, aminek a csuklotarto reszebe, a kurzormozgatok ala volt beepitve tapipad. Az ara kb 10 volt bruttoban. A gyartojara nem emlekszem, lehet, hogy kolink...
Azert, ha lattok olyan egeret, amelyik nem kattog, csak ertesitsetek!
-
Keitaro
addikt
Hát elnézést a többiektől, hogy itt OFFolok, de nem találtam meg az említett Siemenses helyet.
Az általad felvázolt indokok egyébként azok amiért az LG és Samsung hívők mindig egymásnak esnek és sosem tudnak egyet érteni, hogy melyik a jobb.
Elosztón azért nem a legjobb nézni. Egyébként nem ciki
De jó dolog, hogy meg tudod nézni őket élőben, mert így tudsz dönteni, hogy neked melyiknek jön be jöbban a képe. (egyébként nem ciki :] )
Üdv ^^
Keitaro
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest