- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Ma érdemes volt suliba menni, kaptam egy ötösöt a kutatásomra.
A csoportomban senki nem választotta kutatási módszernek az interjúzást, csak én, általában kérdőíveztek és nagyon szép ppt-ben vagy kartonpapírra ragasztott szép képekkel, ábrákkal prezentálták az eredményeiket. Úgyhogy eléggé bennem volt a zabszem effekt, amíg hallgattam mások beszámolóját, mert velem mi lesz. Én nem csináltam ppt-t (igazság szerint soha életemben nem csináltam...), de még szép, színes tacepaót sem. Begépeltem a két interjút word-be (nem volt kis munka, csak az interjúk 18 oldalt tesznek ki), meg a toldalékokat (elejére interjúterv, hipotézis, miért érdekel a téma, végére interjúk elemzése, kiértékelés, stb, szóval rizsa), aztán gondoltam, majd mesélek.
Így is lett, elmeséltem a csoportnak a két sztorit, beszéltem még egy kicsit a témáról, azt csá. A szöveget még el kell azért küldenem a tanárnak ímélben.
Mindezek után volt egy zh szakszöveg fordításból... Nem vittem magammal szótárt, mert azt mondta a tanár, hogy ő hozza a laptopját, amin van szótár, abban majd lehet keresgélni. Erre helyette megjelent az óra elején a tanszéki lótifuti, amitől egy csöppet ideges lettem. A tanár nem ér rá, de ő kiosztja a fordítandó szöveget és hajrá... Erre olyan mérges lettem, hogy kb. 15 perc alatt szótár nélkül lefordítottam a dumát, beadtam és leléptem.
Ha jól sikerült, nekem többé senki ne mondja, hogy a harag rossz tanácsadó.
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Witcher topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 5 5500u/16GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest