Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
az 560k még emészthető lenne.
-
TODI1111
veterán
"az ókori Rómában a korlátozott jogú polgárságot alkották"
Tehát 100 emberből kb. 80-90, korlátozott jogú polgár? -
himpike
aktív tag
Telefonnal max a plebejusok fényképeznek
-
TODI1111
veterán
"Jol sikerult a 23Ultra valo igaz, de nem a legjobb."
Szerintem olyan, hogy legjobb nem lesz sosem. Valami mindig lesz ami a konkurenciánál jobb. Viszont néhány topikban itt is többször több fórumtárstól olvastam, hogy a kamerán volna mit csiszolni az S23 ultránál, de összességében viszont a "legjobb" androidos készülék jelenleg. -
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya #12 üzenetére
Remelem is. Plane ha a szolgaltatomnal lenne.... -
Lajmund
őstag
Első samsungom. Bennem is évekig élt ez a sztereotípia de a logika győzött nálam. Végig nyomogattam mindenből a krémjét és az alapján amit személyesen láttam és teszetekben ez volt a legmeggyőzőbb. A végén már csak i14 pro maxon meg a 23 ultrán gondolkodtam. Az iPhone kiesett a kerekített, kameraszigetes kijelzőjével meg a zárt rendszerével. Nincs ezen a szinten még a xiaomi hiába fényezitek. És a statisztika is engem igazol. Ha jobb lenne vagy ugyanilyen jó mint a samsung az emberek jobban vennék akkor is ha ősi kínai betűvel lenne leírva a neve. De nem jó annyira. Ez van. Árba voltak erősek de már ez az előnyük sincs meg.
-
janeszgol
félisten
válasz
Elit3Zotya #17 üzenetére
Szerintem már a Xiaomi Mi 10 is egy nagyon jól megépített, frankó telefon.
-
ArN!
csendes tag
Nekem nagyon bejön ez a telefon, de ennyi pénzt nem adok ki érte (de ha már itt tartunk, inkább ez, mint egy Samsung S23U
) kár ezen vitatkozni! Kinek mi...
-
Lajmund
őstag
válasz
Elit3Zotya #17 üzenetére
Akkor ez volt a csúcs. Ismeretségi körbe van uj xiaomi is. Sehol sincs a samsunghoz.
-
Lajmund
őstag
-
-
janeszgol
félisten
A 9T Pro-t ne hasonlítsd az S23U-hoz. Ez ugyan az, mint amikor valaki egy 200k huf alatti droidról vált 3-4 százezres ájfónra és ajnározza, hogy mennyivel jobb. Nevetséges.
A Xiaomin is rengeteg beállítási lehetőség van.
A Xiaomira is gyári gari van, ha normális helyről veszed.
Rendes támogatás is van a Xiaomira. Fentebb már írtam.
Minimum a fele a Samsungnak, mivel nem kerül kevesebbe a felénél.
Normális fórumozó nem jön már erre?
-
Lajmund
őstag
4 évig xiaomim volt. Mi 9t pro. Semmi bajom nem volt vele. Harmad áron csúcs hardver volt benne még most is megvan hibátlanul működik. Most s23 ultrám van és ez más világ. Egyértelmű hogy az samsung sokkal jobb vétel. Rengeteg beállitási lehetőség rendes támogatás. Gyári garancia stb. Ez akkor lenne jó ha minimum fele annyi lenne mint a samsung. Akkor lenne igazi konkurencia. Annyiért már sokan elgondolkodnának rajta. De ennyiért? Hahaha vicces
-
janeszgol
félisten
válasz
LurkerSheik #4 üzenetére
A Redmik is kapnak 2 fő verziót, a Xiaomi telók meg hármat.
-
drivan
csendes tag
Kurvaronda.
-
-
Postas99
senior tag
Biztos jó lesz valamire.
[Ebben a video-ban] 6.30-nál jön az érdekes rész amikor előveszi a beállításokat és a kép bal oldalán a házon egyértelműen látszik hogy a kamera erőlködik mert folyton elveszti a fókuszt. A régi jó ugrálós sajomi kamera kezelés itt is megvan.
Ez azért gáz. -
válasz
LurkerSheik #4 üzenetére
Valószínűleg 3 főverzió, 4 év biztonsági frissítés érkezik majd rá.
Most láttam a Pixel 7A tesztjét, ahol Tech2 Laci 3 főverziót és 5 év biztonsági frissítést mondott arra. Nem vészes szerintem az a mínusz egy év. -
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya #3 üzenetére
Remélem a Németeknél sok helyen kapható lesz. -
fornettisuti
veterán
Így már nem is tűnik olyan eszméletlen drágának az iPhone.
-
válasz
LurkerSheik #4 üzenetére
Abban nem éppen a legjobbak, de hardveresen verik a legtöbb kategória társat.
-
válasz
Elit3Zotya #3 üzenetére
=csúcs support
ja nem
-
Csúcstelefon = Csúcs ár.
-
C64
őstag
Erőszakkal sem tudnának rávenni, hogy saomi telefont vegyek a kezembe
-
Garada
őstag
S23 Ultra mellett nem igen tudna labdába rúgni egyébként sem itthoni piacon szerintem, brutál sok érte az 1500 euró, főleg amennyi támogatást kapnak manapság a kínai telefonok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest