- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Snooker #21962 üzenetére
Kell a Pogo regisztráció illetve az első indítás erejéig vissza kell állítani Originben az alapértelmezett telepítési könyvtárat : C:\Program Files (x86)\Origin Games\ , majd indíthatod. Ha megvan a reg, vissza lehet allitani arra amit egyebkent hasznalsz, es ha azon a gépen ujratelepited már nem kell ismét.
A patch kell, alapbol 1.1.x jön le de utána is azt irja a jobb also sarokba.
-
Snooker
senior tag
válasz
Snooker #21961 üzenetére
Elvileg az miatt nem indul el mert a játék 32bitesként indul de az oprendszer meg 64bites. Rá kerestem googleben és volt is egy videó amiben az volt, hogy le kell tölteni egy mappát ami a 64bites indító fájlokat tartalmazza és azt átnevezni 32bitre talán és akkor azt veszi alapértelmezettnek az origin amikor indul(na) a játék. Ezzel a megoldással azt értem el, hogy kéri az eredeti lemezt... (egyébként ez a megoldás a Steam-es Crysis esetében a kommentek alapján működik, csak az Origin-es verzióval van probléma)
Próbáltam volna patchet is felrakni, de amit a Crytek oldaláról töltöttem le azt már megnyitáskor hibásnak érzékeli szóval nem tudom mit csináljak.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest