Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- iPhone topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttomek861022
csendes tag
végigpróbáltam mindent és most már teljesen el vagyok keseredve ha tudod akkor rakd fel valahová a gyári lemezt légyszives még azzal megpróbálnám ELŐRE IS KÖSZI
-
ttomek861022
csendes tag
feltettem amit küldtél még mindig MTP device nem tudom mi lehet. most el kell mennem ha még nem fogytál ki az ötletekből akkor még segits kérlek ha tudsz köszi
-
ttomek861022
csendes tag
pontosan mi az a MTP device??
-
ttomek861022
csendes tag
már próbáltam másik gépen is.sajnos azon is ugyan ez a baj.Ha van még valami ötleted nagyon megköszönném mert én már kifogytam.Lehet hogy megkéne próbálni másik lemezzel nem?Másik kábellel már próbáltam Köszi
-
ttomek861022
csendes tag
már próbáltam azzal is és még mindig nem sikerült megoldenom. már teljesen el vagyok keseredve már nem tudom hogy mit csináljak mindig azt irja MTP device és not connected már vagy 5-ször ujraraktam lehet hogy a lemezemmel van a baj???? nem tudsz feltenni valami gyári lemezt????a weboldalról már letöltöttem mindent azzal se jó talán egy gyári lemez megoldaná a problémámaat. nem tudom. előre is köszi
-
ttomek861022
csendes tag
most próbáltam a recovery -t és azt irja hogy NOT SUPPORTED DEVICE CONNECTED ja és most raktam ujra a gyári lemezt is szóval nem tudom mi lehet a gond ha tudsz segits légyszives köszi
-
ttomek861022
csendes tag
Sziasztok nekem az lenne a problémám hogy nekem is van vision M 30g-ásom és akármit csinálok nem tudok rá semmit sem tenni mindig azt irja hogy NOT CONNECTED. Pedig már mindent megpróbáltam.Amikor megvettem akkor már sikerült rátennem zenét de csak akkor elöször és utoljára azóta pedig akármit csinálok mindig azt irja hogy nincsen csatlakoztatva.pedig rendesen felteszek mindent.Allul jobb oldalt pedig azt irja (mtp device) ez mit jelent?NAGYON SZÉPEN MEGKÉRLEK BENNETEKET PRÓBÁLJATOK NEKEM SEGITENI LÉGYSZIVES...........ELŐRE IS KÖSZI
-
ttomek861022
csendes tag
sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest