Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Creative Inspire 5300 hangerőszabályzó távirányító bekötés
Többen keresik különböző fórumokon a kapcsolást, íme:
1. Nézz bele szemből a dugóba, a műanyag központosító pöcök fölül (12 óránál) legyen. Ettől a pöcöktől indulva az óramutató járásával megegyezően számozd be az érintkezőket 1-6-ig.
2. A táv alját vedd le, a kábeles vége legyen feléd. A panelen sorakozik a 6 db forrszem, ahova a vezetékek be vannak forrasztva.
Balról indulva a következő sorrendben vannak a dugó érintkezői a panelra bekötve:
6 - 1 - 5 - 2 - 4 - 3
Tehát pl. a dugó 5-ös érintkezője a panelen balról a harmadik forrpontba van bekötve.A színek sorrendje eltérő lehet az egyes példányokon. Az általam vizsgált távirányítóban a panelen a színek sorrendje balról jobbra a következő: kék(6)-fekete(1)-zöld(5)-sárga(2)-piros(4)-fehér(3).
-
tibi.82
tag
Milyen állvány jó a Creative Inspire hangfalakhoz?
Sajnos eddig nem találtam olyan boltot az országban, ahol kapni lehetne a hivatalosan hozzá való Creative MT-1200 típusú állványt.
Ugyan találtam árlistákat, ahol volt, de érdeklődésre mindenütt kiderült, hogy már nem forgalmazzák. (pl. powerpc.hu, cherryon.hu, blackservice.hu, mktrading.hu, lord.hu, thomson.addel.hu, freeweb.hu/mark1)
Vagy hogy utánaérdeklődtek, de a nagykernél nincs...
Egyébként az a baj, hogy más, pl. Hama Slim vagy Hama Combi állványok sem jók a Creative Inspire hangfalakhoz - legalábbis azt mondták nekem a forgalmazók.
Tud esetleg valaki más gyártmányú kompatibilis állványt ? -
Criton
veterán
Jó választás, megéri. Nekem T3000 van Audigy2 ZS mellett, és nagyon jó, de szerintem kérdésed itt tedd fel, valamint itt választ kapsz még a T3000 kérdésedre Bővebben: link
[Szerkesztve] -
@Pirate@
tag
Én szeretnék venni egy Creative Inspire 2.1 T3000 hangszórót mit gondoltok jó buisness lenne????
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Bestbuy játékok
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Call of Duty: Black Ops 7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest