Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
Aktív témák
-
TheTruth
tag
Eddig elég tetszetős az eredmény, amit ez a kis program produkált! Még nem mondhatom ki biztosan, de már ma is teszteltem és gyanúsan eltűntek a CRC hibák.
Egyébként meg pont erre van. A leírásban az van, hogy mielőtt még formatálom a winyót azért ezt próbáljam meg... életemben nem hallottam róla, mindig tanul valamit az ember
. Na meg azt is hogy trójai aktív és passzív védelem nélkül mit sem ér a tűzfal+antivírus.. 
-
TheTruth
tag
Sziasztok,
Van egy Amilo Pa1538-as laptopom, és minden második állomány amit a HTTP porton keresztül töltök, crc hibás lesz.

Érdekesség hogy FTPn több giga feldarabolt állomány áthúzásakor sem hibázik.Régen volt egy olyan esetem hogy rákönyököltem a touchpad melletti részre kicsit jobban (de nem ráütöttem, csak ránehezedtem), ahol a winyó van, eredmény: fekete képernyő. Újraindítás, varázsige mormolás, elindul, megy, azóta sincs gond.
Gondoltam hogy nem írok ide amíg teljesen tanácstalan nem leszek, hát eljött az idő. Két memtest86 3.4 után (amiben egy hiba sem volt), nem értem mi lehet még a gond. Eddig nem volt CD-m (csak DVD van itthon
) hogy a winyó tesztert is kiírjam (Western Digital LifeGuard Diagnostix), egyébként egy WD-1200BEVS (120GB/SATA/5400rpm) pörög a képben 2x512 DDR2 Hynix memóriával.Az a baj h. nem olyan szembejövő/feltűnő hiba, mert a rendszer (ami amúgy már majdnem 1 éves azt hiszem) egész szépen működik, csak ennyi a gondja. Ez viszont elég idegesítő mert MS bátyó oldaláról kellett volna leszednem egy VHD-t munkához (7x700mb) és minden 2.at elhibázta, újratöltöttem, akkor kitalálta hogy más is rossz.. ez a rész katasztrófa.
Nem csak MS bátyó oldaláról hibázik, hanem rapidshare-ről, sendspace-ről, meg mindenhonnan amit weboldalon keresztül kell húzni. Firefoxszal húztam ezeket, ekkor átálltam FlashGetre, de ugyanúgy hibázik.Holnap/holnapután lefuttatom a mély winyó tesztert, de ha az nem talál hibát, akkor nem marad más mint winreinstall? Mert azt nagyon el szeretném kerülni!
Ötleteket várok, vagy esetleg aki már tapasztalt ilyet..

megjegyzés: nem tuningolom egyáltalán a gépem, úgy használom amilyen állapotban megkaptam!

Aktív témák
- Google Chrome
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Na meg azt is hogy trójai aktív és passzív védelem nélkül mit sem ér a tűzfal+antivírus.. 

) hogy a winyó tesztert is kiírjam (Western Digital LifeGuard Diagnostix), egyébként egy WD-1200BEVS (120GB/SATA/5400rpm) pörög a képben 2x512 DDR2 Hynix memóriával.