-
Mobilarena
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BogyóBP #1338 üzenetére
Mondjuk még az merült fel bennem, hogy szükség van-e processzor oldaláról ekkora erőre? Az a 250W azért elég sok... nálam a videokártya nem eszik ennyit, bár igaz, én eddig csak 1080p-n játszottam, de már játszani sem játszok, így az sem fogyaszt, ami gépről pedig éppen írok, annál a monitorral EGYÜTT fogyaszt az egész gép 35-40 wattot. Valamelyik laptop 65-70 wattot fogyaszt, szóval ez egy asztali(nak mondott) géptől elég jó. Böngészésre és YT-ra tökéletes.
Milyen felbontáson játszol? A játékok inkább VGA limitesek szoktak lenni, mint proci. -
válasz
BogyóBP #1332 üzenetére
Ki lehet hűteni léggel is, kérdés, hogy milyen terhelésre használod? Például:
Itt egy single tower Scythe Mugen 6-ot raktak rá és boldogult vele. Nyilván jobban szereti, ha power limit van nála beállítva, ezért is írtam, hogy fontos az, hogy milyen terhelésen használod, viszont azért megnéztem volna a tesztet egy erősebb ikertornyos hűtővel is, mint pl. egy Thermalright Phantom Spirit 120 EVO Black-kel, hogy mit hoz.
Ha zavar az, hogy rálóg a ramokra, akkor meg egy erősebb single towerrel (ENDORFY Fortis 5 (EY3A008)) lehet próbálkozni, vagy olyan ikertornyossal, ami el van tolva hátra (Scythe Fuma 3).
A Dark Rock Pro 5-öt én az egyedi ventilátorok miatt nem szoktam ajánlani. Igaz, hogy 6 év jótállás van rá, de nem tudod cserélni, ha esetleg valami miatt mégis elégedetlen lennél a gyárival, vagy később műszaki probléma éri. Szerk.: vagy elveszik a számla és vele együtt a jótállás.
Amit kinéztem az egy [be quiet! Pure Rock Pro 3] cpu hűtő viszont akkora maga a dupla osztás miatt hogy az egyik venti rálóg a ramokra is, ha tegyük fel azt nem teszem rá akkor mi hátrány érhet illetve ez mennyire ajánlott?
Biztosan kevesebbet fog így hozni, de ötletem sincs, hogy mennyivel. Maga a PRP 3 egy jó hűtő!
https://www.techpowerup.com/review/be-quiet-pure-rock-pro-3-black-dual-tower-cpu-air-cooler/
-
válasz
BogyóBP #1332 üzenetére
maradj az AIO-nál! kisebb, halkabb, hűvösebb és olcsóbb is!
a 4000D-be előre bemegy egy 360.as, ARCTIC Liquid Freezer III 360. al próbálkozz, bár ez is contact frame el rögzül, de nem is értem mi a gondod vele, a lehető leg jobb megoldás!
de ha ennyire óckodsz tőle akkor még elvétve akad LF II 360 ez hagyományosan rögzül!
és nem kell fosni a víztől, nálam már 5.éve működik az 1ik gépembe és kutya baja, nem folyik nem zörög!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Medence topik
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest