- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
BlackSwan #20421 üzenetére
Én is hozzátennék 2 dolgot.
1: A PCI Express frekit (ha van állítási opció) le kellene fixálni, a gyári értékre. (ha jól rémlik 100mhz.)
2: Prime, meg orthos nem kell, hogy egyszerre fusson. Szerintem elég magában a Prime95.szerk: amúgy, nem lesz az rossz eredmény. Nekem az E7500 nem képes ilyen alacsony feszen ekkora frekire.
-
lizakattila
senior tag
válasz
BlackSwan #20419 üzenetére
Elsőként a memória szorzóját (System Memory Multiplier) állítsd olyan értékre, hgoy az alatta lévő érték minnél közelebb legyen a 800-hoz. Ez a memória órajele és lehet azok nem bírják az iramot.
Valamint a feszeket állítsd be manuálisan a mellettük lévő értékekre.
A cpu vcore mehet 1,25-re, illetve az MCH-ank is adhatsz 1,2v-ot (mindezt persze csak ha rendesen tudod hűteni).
Ilyen beállítások mellett kezd el emelni a a Frekvenciát. Én így kezdeném, megnézném, hogy ilyen fesz mellett, mondjuk mnnyit megy a cpu, ebből már lehetne következtetéseket levonni.
(Remélem nem írtam nagy hülyeséget és jól emlékszek még vissza a 775-ös tuninra.) -
-
-
válasz
BlackSwan #20408 üzenetére
Háát ezt így, idle, terheletlen állapotban megmondani nem nagyon fogjuk tudni.
Egy olyan képet linkelj kérlek, ahol fut egy cpu-z CPU fül, egy cpu-z mainboard fül, egy CoreTemp és egy Linx nevű progi úgy, hogy ráböktél előtte a start gombra és ha megjelent 4-5 sor a Linx-ben, akkor csinálj egy képernyőmentést, hogy minden látszon a képen.
Azután tudunk mondani okosabbat kedves FeketeHattyú.
Ja, ez elég gyaszera eredmény, ha az őszintét kérdezed (de ez nagyon nincs még kimaximalizálva szerintem). Ha a bíztatót, akkor nem is rossz, megy az még feljebb is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest