- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Mára elég is volt..[4,6GHz primestabil]
-
lipi67
nagyúr
Mennyivel?[E8400@5013MHz
] Bios 1,705v
Brumi˘ű: Köszi!Tegnap unalmamban végignéztem a "munkásságodat"..Szép barátom!!!S azok a kütyük...
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #464 üzenetére
Ehygyelőre:[E8400@5004MHz]
-
lipi67
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #454 üzenetére
Ha bővül a paletta az szerintem csak jó!Viszont:Ha szeretnél ilyet,lenne egy kis melód vele!!!
Találj ki opciókat a többi opció alapján,s jó lenne ha szereznél valahonnan legalább egy másik lelkes tulajt,aki beszáll,hogy ne unatkozz
Tőlem ..mehet,s szerintem ezzel más is így van!krammerka: Küld már át mail-be vagy msn-en a progit!!!!Köszi!
(sms-be is küldheted)
-
lipi67
nagyúr
Téged?Hisz én nem tudom előcsalogatni.
Mind1.Leszarom.
Maima is megvolt pedig..1x 20:00-kor fekszem le,s hajnalban ,mikor hideg van..elaludtam!!!
)
[Max Oc 8400 3GHz@4985MHz] -
lipi67
nagyúr
megnézem h nálam mennyi 3,2-n..ha segít
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #427 üzenetére
Komolyan mondom,szétverem a gépet!
Tegnap hajnal 3ig teszteltem.Ma hajnalban keltem,mert megkapta az 1,7V-ot.Először én voltam baéfasz,mert(hogy ne égjen el)energiakütyük be voltak kapcsolva.Csináltam 560*9-et 5040!!!-s mikor nézem..6*560-an!!!!!!
Utána,megcsináltam 9*560-on,de azóta nem tudom validozni!!!1,45-nek írja!!!
Szétverem!!!!-ezt beírom máshova is-
ja:küldöm,csak..annyi van már,(össze-vissza másoltam)azt se tudom,hol van,melyik az!!!
-
lipi67
nagyúr
ÜT A GUTA!!!
Nem tudok validot csinálni!!!Azt írja,hogy 1.45-ös a cpuZ-m,pedig 1.47!!!!!!!!!!!!!!
Miért!!Megvan pedig az 5GHz!!!! -
lipi67
nagyúr
Köszi!Ha valaki,Te tudod,mit szenvedtem vele
,míg kicsikartam.Igen az abitosok nem,de ez a procikról szól,s nem az alaplapokról.Ha gondoljátok..Csináljátok meg!
Szoftveresen le tudom vinni..de ott is kib@szik velem,mert 1,225V.Ha 1,15V VID lenne,akkor talán,de így max 1,08v amit tudnék,úgyhogy én tiszteletteljesen kihagyom,s majd nézem,mit produkáltok
Sok sikert! -
lipi67
nagyúr
Lövésem sincs.Az a "baj",hogy itt nem nem lehet 1,5V-os opció(nem sokan adnák meg neki),s a max OC se 1,76V-on készül.Ma..Adtam neki 1,645-öt..S nem jött az a szaros 4FSB,pedig az NB is kapott.Bár őszintén:ettől a laptól 552,szerintem nagyon korrekt.Szeretem
-de akkor is zavar a 4FSB-
-
lipi67
nagyúr
Hali!!!!!!!!!!
Jaja!Ezért raktam be,mert kiírja ott is,s a valós VID-et.
Basszus!Igazad van!Sokaknak uaz az érték lesz.Sőt!Nagyon hasonló VID-nél olyan nüánsznyi feszek..1-2FSB-t ha hoznak,szinte 2 teljesen 1forma opció!!!Igaz!Mi a fene legyen akkor az 1-es opció?Jó lenne az ami eddig,csak kell valami ami látszik a valós VID..vagy mi?Valaki találja már ki!!!
-
lipi67
nagyúr
Asszem elkezdem belőni a procit a vid értékre
ha nem lesz ilyen opció,...akkor legalább tudom.
-
lipi67
nagyúr
Vagy "Jószerencsét,ha szénné ég!
"Igen,a szórás a probléma.Viszont amit mondtál,az tetszik!Mit tud a proci a saját VID-jén.Ez jól hangzik.
"CoreTemp ( 0.99.3 -tól ) ablak az eredményekben...
legalább a vid is ott lenne.. és nem foglal sok helyet a képen.."-Én asszem a Real Temp -et eddig is betettem mindenütt,PONT EZÉRT,ez is jogos!!!Brumi!!!: Holnap akartam Neked feladni a csomagot,de ha a bnőd,családtagod van a képen..személyesen viszem!
-Még 1x Köszi!-
Jó az a proci!!!kulerr: Szerintem meg tök jó,mert ne más procihoz,magához képest mennyi van benne saját VID-jén.Van aki (sokan vannak)pl.nem akar feszt emelni(szájbavágósan topik)s sok olyan kérés van,hogy húzná a prociját,de csak úgy,hogy Ő feszt pluszba nem ad!(ez megVID+Vdfroop)egy klasszikus alapfesz lenne,hisz a gyári viden mutatja meg ,hogy mit hoz pluszba,nem?
-Szombathely 1re közelebb!!!Komoly- -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #327 üzenetére
Gondolkodtam,jól van ez,de...Zájec-nek tetszik az az ötlete nagyon,hogy saját-vid-en!!!IGEN!Szerintem is lehetne egy (inkább plusz)opció,hogy adott procik,a valós saját VID-jükön,mennyit mennek.Tehát bios=VID+Vdroop.Uazon feltételekkel,de pl a realtemp-en látszódjon a VID.Szerintem,jó ötlet,ha másnak is Ok,tőlem mehet,mint külön opció.
MINDENKI agyaljon,s ha jó ötlete van,ne tartsa magában.
-
lipi67
nagyúr
Jónagyot!Na végre!Hiszed vagy sem,TUDTAM!!!Tudtam,ha valakinek,Neked szemet fog szúrni.Kben:Jogos,de tudod,lelkiismeret probléma.Ha valaki be akarja csapni magát és minket,ám tegye.(s te is tudod,aki nem ma lát először olyan linket,elmosolyodik mert észrevesz ia DURVA csalást)Kben egy 1,2375-nél.Nálam 1,225 nél 1,176,s másnál is kb ennyi.Tehát én úgy 1,188-1,192 közé saccolnám.Loadline..Az ..nem is rossz!Aki tudja,csinálhat olyat is,(pluszba)csak tüntesse fel.Basszus barátom!Mi történt Veled.Attól,hogy nem,vagy csak ritkán beszélünk,én is figyellek ám!!!Jött a táp,deszka(deszka el-majd új deszka,procihalmazok(a mostani kva jó!!!)meg ramcsere.Bankotraboltál?
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #286 üzenetére
Eszméletlen fazon vagy!
S ez a ráhatás"tuti megcsináljátok.."
Nekem min.hétfő reggelt meg kell várnom.Léggel olyan fesz kellen..ahoz hajnali hűvös(ablak)kell,de ilyenkor hétvéhén a 2 törpe miatt nem tudom.S attól jobban félek,hogy itt wallos a deszka.(552)s nekem 556 kelleneSubaru: Ha legközelebb Pesten leszek..tudok pár jó helyet(már)Én elvezetlek,valaki meg hazavisz minket
-Most még van egy debreceni utunk (fiam,Tildy,én)s ha nem kell műteni...hamarosan hajrá!
-
lipi67
nagyúr
Tudom már!Az 1,2V-os opción szívok!!!Nem tudom belőni.Vagy 1,188 vagy 1,216 lesz belőle,s a fél óra prime ,kb 4-5 óra minimum.Venni kéne egy új deszkát,de..melyik fapados p35-ös tud 552-es FSB-t?22-es csapdája!Krammerka!Meg se dicsértelek még!Kvajól belejöttél ebbe a táblázátos dologba!.Ha lassú,kinövöd,ott van Tóth Ildi servre,majd felnyomja neked,s gyorsíthatsz.-Halkan jegyzem meg,alig bírtam helyrehozni a sata vezérlőjét és a 2,sata csatlakozóját,erre..miután összekaptunk,kiszedte a sata kábelemet,azzal az ürüggyel,hogy az piros(Abit)s neki sárga kell....
Na,mén aludni!Joccakát az uraknak! -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #281 üzenetére
Lineáris és nem melegedős Subaruval ellentétben,Ő már melegít.Szappant nem leejteni
-S vigyázzatok,zsupsz,és lök rajta 2-3-400MHz-et!Nekem 1,2 és 1,35V-on kéne javítanom asszem.
Subaruwrc : Bocs barátom,nem bírtam ki.
Brumi˘ :Nem semmi! 4mag 4 gigán..szaggathat dmarkban
-
lipi67
nagyúr
Emlékszik a fene,asszem a abitnál déli híd,s memfelelős.Nélam növeli a sávszélt.Na eddig jutottam [1,35V-os opció]
-
lipi67
nagyúr
Lassan de biztosan ABIT
kis fapadosom
[max OC és FSB] -
lipi67
nagyúr
S akkor újra a [VID-es
]
-
lipi67
nagyúr
Csak,hogy partiképes legyek seritoval,subaru bizalmára ne hozzak szégyent,s Krammerkának legyen dolga.[4,9GHz felett
]max oc és FSB
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #252 üzenetére
Akkor itt az új
[VID-Vdroop]
-
lipi67
nagyúr
Te! Ne idegesíts már!!!!!!!!!
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Javítás:[max fsb és oc]
-
lipi67
nagyúr
Hali!
Bios 1,505Vkíváncsi leszek mit bír a deszka.Közben BRUMI is elküldte a ramokat(STalent)most azok mennek.A Reaper..Csudaszép,komoly darab,de kva hárklis.Tesztelni kell,mert ha nem én vopk a hülye,Ősember küld másikat.
39,7 a lázam,1 órát itt ülök 2 órát fekszem..Veled,mizu?
-
lipi67
nagyúr
[link]Egyelőre.Félő,hogy a deszkám lassan megállít,bár 530 is szép tőle..
-
-
lipi67
nagyúr
Javítottam már én is egy kicsit,de már kellett az ablaknyitás..[4518MHz primestabil
]
-
lipi67
nagyúr
Szép!Irigylem azt a 4GHz/1,2V-ot Tőled is.Úgy is megcsinálom(1x
)
subaruwrc: Nocsak Barátom!Örülök Neked!Érezd jól magad.Holnap mén Pestre,péntek de.merre vagy?Asszem Tildy csak fél nap szabit kapösszefuthatnánk.Gépet nem viszek,az marad Borsodban,igy polír most nem lehet
Sajnálom(magam)
V.L.: Te húzol a"bűnbe!"ha majd nyíg a gyerek mert nincs gép,rádkenem.Utól szeretnélek érni(nem fog megtörténni)bár..Peti(Ősember)haverom is segít(meg Brumi)Küldenek ramokat.A PQI jó,de nem versenyképes,s nem maradhatPénteken és hétfőn jönnek a ramok,s megy majd az FSB és a Valid is.Bízom benne,hogy a kevesebb modul(ill. kisebb mennyiség)majd hoz a konyhára minden téren
Most is fut egy teszt,nemtom mi lesz
Mindenkinek:Hajrá!!!!!!
-Krammerka migrénnel szenved,de f@sza gyerek,felépül és lesz minden.Ha kész lesz a server teljesen(Tildy melózik rajta-megbuheráltam az ajemdéjét)akkor majd pörgősebb lehet,remélem.
-
-
lipi67
nagyúr
Na,kikinlódtam a 2es opciót,alig tudtam a szaros 1,2V-ot beállítani.Itt hesszeltem,mikor lesz pont annyi(ugrált kicsit)és katt!Végre
[link]
Az eredmény meg..Lesz ez még jobb! -
lipi67
nagyúr
Kedves szilva01!
Ma megnéztem az eredményedet(ami nagyon szép)de sajnos..Vannak hiányosságok.
Azt értem,hogy vmiért nem fut,vagy rosszul mér az Everest Nálad,majd kitalálunk valamit.Viszont.Az 1,35V +/-0,01 se ok Nálad.Ezt is orvosolnod kellene.Sőt!Neked lenne jobb!!!Még adj neki feszt légyszíves,s 1,35-1,36 közé tuti be tudod lőni.Én kb másfél órája szívok,mert 1,2-nél nemtom belőni csak vagy kva alacsonyra,vagy 1,216-ra,s 6ezred többletem van
Megértésedet előre is köszönöm -
lipi67
nagyúr
Érdekel!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi,hogy szóltál!Nagyon jól jönne most.Hogy tudnánk megoldani?
V.L.: Ami jó,az jó!Én is örülök,belenyúltam a 8400-be,a deszkám is rendben van,ha fapados is.A Ramok is 1120-is mentek,de szinkronban,végesek a határaik.Viszont 800-as 2gigás"noname"moduloktól megközelítőleg se vártam ennyit.Most ..Most"Veled szemben"megmérettek,s kevésnek bizonyultak.Igaz azért nem sürün láttam még 4,5GHz-es primetabil 8400-et,nem panaszkodom. -
lipi67
nagyúr
Nálam a ram lesz a bibi.Azért nem is forszíroztam eddig az FSB-t van egy asszem 520-am,meg a max oc-t.Prime alatt 4,5 felett tud menni,(remélem,fog is),de Validot pedig nemtok 4,6-4,7 a max,mert nem bírják a ramok..Kellene valami
-A 8400-es jó,de pont Te irigyelnéd?Jó proci,jó ramok,jó deszka,Jó ahogy van,beony!
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Bocsi,a VID lemaradt
1,225V
CUPP-CUPP,,Volt okom,de gondolom kulerr,és jómunkás is ezt fogja mondani...
-
lipi67
nagyúr
Na.
Alaplap :Abit IP35-E
CPU:E8400 C0
FPO:Q816A123
Memória:2x2GB PQI 800MHz
Hűtés:Asus Silent Square pro+2db 12cm-es venti fullon.
(A nevemet tudod)
[1,35V,3.opció] -
lipi67
nagyúr
Na..Hajnal 1 től nyúzom a procit.Meg is volnék az 1,35(+/-0,01)-es opcióval.Kulerr! segíts már!Nemtom a procim FPO-ját
.Valahol leírtam,de nem találom.Szerintem a 2xxx-be..)
-
lipi67
nagyúr
Hali!Az everest azért kellett eddig is,hogy lássuk,a max tuningot mennyi fesszel érte el a proci.Régebben ha a cpuZ és az everest mutatott fesze eltért,az se lett elfogadva.Emlékszem,szívtam vele rendesen.A valid persze,hogy hiteles,de nincs fesz rajta,ezért volt a cpuZ-Everest páros.Összefutottunk már párszor,tisztában vok(remélem
)úgy a Te,mint a procid eredményeivel.Ez nem ma lett kitalálva,csak gondoltuk,maradjon már egységes.Ami persze nem zárja ki,hogy ne módosítsuk,ha többeknek jobb a valid.
Személy szerint nekem teljesen mind1.Nem magántulajdon,döntsetek,s ha kell módosítva lesz
A65-ösöknél nem gondolom,hogy kellene az nagyon jól mőködött,de 45-nél nincs igazán tapasztalat.krammerka: Az orthos-prime blendbe menjen,asszem ez nincs most benne,de eddig is így volt.Sztem minden ok.
-
lipi67
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #45 üzenetére
Oké!
-
lipi67
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #12 üzenetére
Ezt a részét majd Tildyre bízom,Ő nagy AMD-s fan.
Nézd,Tőlem ok,ha igény van rá felőlem mehet.Én most majd 1 nap szarakodás után addig jutottam a gépével,hogy a sta-raid végre megértette,hogy sata hdd és xp..Ha van még ötleted írd le,látom Te vágod
kulerr: Gonosz vagy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Ryzen 9 9900X 2,5 év garancia
- Fotó állvány eladó
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest