- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
Ha ezt most betesszük a listába,azt lehet többen nem néznék jó szemmel(pl Zájec
),egyből kiszurnák,hogy ez nem a Te eredményed
Sokan nézik a topikot,csak nem élik bele magukat a tuningba az emberek,és kevés az eredmény,de jön a tél,lehet nyomatni...........
Proci fűt,gázkazán spórolxbombs: a TX2 simán elbír egy 21xx cpu-t.Max tényleg a paszta lehet még a gebasz
-
krammerka
őstag
ne akarj rögtön csúcsokat döntögetni,keresd meg azt a beállítást ahol még stabilan le tudsz futtatni egy orthost.
Ez lehetne elsőre egy 1,3V terhelés alatt,itt nézd meg mi az a max amit produkál a procid.
Ez mehetne a listába,majd késöbb ha van jobb eredményed,akkor azt ugyis frissítjük
A 4GHz egyenlőre ne legyen mindenképp a fő célod,és ne add fel ha nem jön össze rögtön minden(ezt anno én is kaptam Lipitől)
-
krammerka
őstag
válasz
butcher eu #683 üzenetére
ezért is jó ez a táblázat amin k van,itt ha körülnézel láthatod az adott beállításoknál használt feszeket,fsb-t stb.................
-
krammerka
őstag
az a 4GHz nem a lapod droppolásán fog múlni
Olvasd vissza Lipi barátom #662-es hsz-tE2180/1,5V Orthos stabilan,nézd meg,ebből kiindulhatsz
(ez a sajátom
)
-
krammerka
őstag
Erre még én is emléxem:
"több a síp meg fütty,mint a Fradi-Újpest meccsen",ezt mondtad akkor................
tsigalko: délután felrakom az eredményt,a hűtés hiányzik,meg egy vid is jó lenne
Egyébként már kapásból le tudom írni a nevedet(csigalakó,xxxgalko-by Lipi
)
Zájec: valóban régi képek
,és látom fényképezted még anno............
-
krammerka
őstag
válasz
csakegyreg #541 üzenetére
nem tudom konkrétan mire is gondolsz,de küldd ide azt megnézzük mi az
De azért mutatom ezt a hogyishívjákot,ahova az ijen izéket szoktuk rakni
-
krammerka
őstag
na ezzel kellene,egy 5GHz-s eredmény
-
krammerka
őstag
Lipivel azt beszéltük nem variáljuk meg a valid dolgot.Ha ragaszkodtok ahhoz maradjon,de azt se utasítjuk vissza ha egy Everest-CPU-Z/cpu/ram fülekkel csináltok képet(ez a jobbik,abból a szempontból,hogy láthatóak a feszültség adatok)
Igazi képet ez az opció nem ad a prociról,inkább az első három,illetve a hatodik opció az,ami megmutatja a proci teljesítményét,stabilitását.
-
krammerka
őstag
Adatok frissítve
(remélem nem maradt le senkié)
Lipi: megcsináltad
,és megint Te vagy a legjobb
,csak nem válaszolsz nekem................
Rusher: fent vagy,de hiányzik adat..............
Brutál a 630-as fsbZé Mester: Üdv itt nállunk!!!
serito: Te még fogsz nekünk nagy dolgokat mutatni,én úgy látom..............
-
krammerka
őstag
köszi,hogy szóltál,én is láttam hogy egyforma az FPO-tok,De nem véletlen kérem mindenkitől az adatokat............,mert ugye Te is azt mondtad hogy ott van minden az adatlapon
Ennyit kaptam tőle:[link]
Ezért is nem fogom senki adatlapjáról leirni az adatokat.Én bízok abban,hogy aki idejön az eredményével,az a valós adatokat hozza,nem pedig összekukázza valahonnan
-
krammerka
őstag
Sziasztok!
Látom még nem sikerült egyértelműen megállapodni az 1-es opció terén...............
Én meg most hagytam abba a melót,havernál szigetelés......Lipi: 2 Abitos van
-
-
krammerka
őstag
Lipi,Zájec Ti mint két régi harcos
,találjatok vmi közös nevezőt,hogy kinek hogy lenne jobb,vagy az 1-es opciót át kellene nevezni
-
krammerka
őstag
ezt a "droppos-biosos" alulfeszt azért gondoltuk így,mert eléggé szórt a prociknál a VID érték,a 21xx-nél is ha visszaemléxel,nem lehetett pl. az Abittal alulfeszelni,mert nem engedett a Vid alá menni
például ha 1.2375v a procim VID-je , akkor mennyinek kell látszania a cpu-z -ban ?
a dropp miatt valószínű 1,2V körül leszel,és ez már alulfesz
-
-
krammerka
őstag
helló srácok,eredmények frissítve
Lipi. belehúztál rendesen
Brumi.:nagyon szép
-
krammerka
őstag
szép
,látom dolgoztatok az este,most mennem kell melózni,délután frissítem a listát
-
krammerka
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged