- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
Játékról is esik szó,vagy ez egy ilyen adok-veszek tőzsdefórum?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
ReFleXx
addikt
A majort a "portugalok" nyertek, de az EB-t nem biztos
ha ugy vesszük EU CS0 drop 2 accon ty gaben....
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
wjbhbdux
veterán
35%-os nézettség csökkenés az előző majorhoz képest, rip csgo, adjátok el a skineket amíg érnek valamit a csúcsról csak lefelé vezet az út
/s
-
szebe
addikt
válasz lemusz #55600 üzenetére
1.6-ban is volt egy időszak, amikor a braziloknak ment a szekér, most úgy néz ki, CSGO-ban is eljött. Nem aggódom, előbb utóbb elmúlik.
Egyébként is voltak bíztató jelek. F3, Gambit legend státusza abból a szempontból jó, hogy legalább nem ugyanaz a fix 8 csapat megy tovább a csoportból, mással is kell számolni."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
Óriási ez a játék, komolyan!
Eddig 1024x768, blackbars-al játszottam, gondoltam megnéznem 1280-ban. Átrakom, bb ugrik, monitor szerint a felbontás 1280x960, hiába vésem be set launch-ba az 1280x1024-et. 1152x864-ben viszont minden ok. wtf"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz lemusz #55613 üzenetére
In-game 4:3-ra dobja be az 1280x1024-et, azért gondoltam...
Megnéztem, asztalon se nagyon akar működni, kép alja le van csapva. Akkor marad a 1152...[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
törölt tag
Sziasztok,
el tudná valaki mondani, hogy hogyan lett a Luminosity-ből SK Gaming? Vagy mi történt és mikor? Egy pár hónapra hanyagoltam mindent és most nem értem hogy mi történt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Az új FaZe matricából már most felraktak 14 ezret . Kinguin matrica deja vu, csak ez mondjuk ki is néz valahogy.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
lemusz
addikt
válasz hun-man #55616 üzenetére
Hát én azt nem tudom hogyan állnak most, arra akartam utalni, hogy selejteznie kell majd olyan csapatoknak is, mint a nip, envy vagy a g2, míg a flipside vagy gambitnek nem. Egyébként remélem annak az 1-2 magyarnak még célkitűzéseiben van egy major szereplés. Jó volna őket is ott látni, még ha csak két csúnya csoportvereségre is. Persze az lenne az igazi, ha nem vegyes csapattal sikerülne nekik, hanem legalább 3-4 magyarral, hogy a magyar zászló is részese legyen egy majornek.
-
szebe
addikt
-
vzsryl
nagyúr
válasz wjbhbdux #55603 üzenetére
1. Nyár közepe (nyaralások közepe) van.
2. EB döntő napja.
3. A legnagyobb scene kontinenséről (EU) nem volt döntős, tehát a csgo játékosok nagy része nem tudott kinek szurkolni igazán.Én mocskosul sikeresnek ítélem, hogy még ilyen tényezők mellett is ennyien nézték a meccset. Szvsz. ha lesz valami év végi major, európai csapattal a döntőben, akkor azt a meccset min. 30%-kal többen fogják nézni, mint a Colombus döntőjét.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
wjbhbdux
veterán
válasz vzsryl #55620 üzenetére
1. mobilnettel, vagy hotel wifin is lehet nézni, de még a balatoni strandokon is van wifi tavaly aug. közepén volt ugyanitt komolyabb nézettség.
2. egész héten langyos volt a nézettség, csoportkörökben is alulmúlta a korábbiakat
3. tényleg szégyenletes, hogy Európa és Skandinávia ennyire elengedte magát (vagy nem frissült a VAC wave után a fnatic cheatje időben ), de dél-Amerikában is rengetegen játszanak vele, az északiaknak ők olyanok mint itt az oroszok. minden szegény régióban népszerű a CS.A játékosok száma is átesett a csúcson, szinte kizárt hogy innen növekedés legyen, hacsak nincs valami gamechanger update a tárban volvoéknál. Én már végignéztem sok esport halálát, köztük a CS-t is. Ezek a cégek nem várnak sokat, ha valami elkezd lefelé ívelni szabadulnak tőle. Persze itt a ládák finanszírozzák a major versenyeket, de a szervezés is kínos lesz, ESL jó esetben nem kap többet a Wesa férgülés miatt, MLG activision kezében van.
Sok múlik azon is hogy az ELeague kap-e cancelt az évad végén, ha az eddigi legnagyobb mainstream média befektetés befuccsol az el fog ijeszteni mindenkit./s
-
Xero
nagyúr
válasz wjbhbdux #55621 üzenetére
CS mikor halt meg? Gyakorlatilag mióta létezik CS folyamatosan felfelé ível az esport.
1.6 korszakban hol volt 500-as vagy milliós prize pool? Sehol. Sőt amennyire tudom 1.6-ban a tető 100k-s prize pool volt. Most 1M-nál járunk. Hol voltak ilyen szintű rendezvények?
Elég előkeresni pár poros videot Heaton-ékról. Kb ICL színvonal. Ma pedig egy fél stadiont simán megtöltenek emberekkel ÉS mellette online is nézik alaphangon fél millióan.
Ez most egyébként is rosszkor jött.
- Az NA scene kb lemondott ezekről a tornákról, így a nézőbázis is megcsappant, a nekik túl korai időpontról nem is szólva.
- Az EB nagyon sokat kanibalizált a nézőkből. Ha két dolog pörgött egyszerre én is inkább az EB-t néztem, hiszen az 4 év múlva lesz, míg major lesz fél év múlva.
- Bárhol lehet nézni valóban, de minek? Egyrészt az aug közepe nem főszezon már nyaralás szempontjából, míg a július eleje nagyon is az. A fiatalabb korosztály akik a nézőbázis jelentős részét teszik ki, nem biztos, hogy 2-5GB-os mobilnet csomagokkal rohangálnak. Meg amúgy is a francnak van kedve telefonon nézni. Ok tableten még követem, de telefonon már csak ha nagyon muszáj.A háttérben húzódó média és befektetői háború nem hinném, hogy nagyban befolyásolná a dolgot. Ha valaki kihullik jön más a helyébe, csak némi tőke kell, ami látva az irl tömegeket simán megtérül.
-
-FLY->
őstag
CS-nél nincs baj a játékos számokkal, stílusban messze a no1 lövölde. Kíváncsi lennék, egy COD, BF által produkált számokra. Komolyan, 10 millió playerről van szó, stíluson kívül sem tudom, hogy mi tud vele versenyezni, talán a LOL.
-
Buuster
tag
Ha csak feleannyit foglalkoznátok a CSGO-s Overwatch-csal mint az OW játékkal, máris kevesebb csaló lenne!
-
KaHubert
csendes tag
Vélemény? [link]
-
expander
senior tag
válasz KaHubert #55628 üzenetére
nem vagyok gyikember hivo, de egyre tobb olyan jelenet lat napvilagot, amikor megremeg a hitem a tiszta jatekkal kapcsolatban... s1mple is kifejezetten "nagy" senssel jatszik, megis nagyon sokszor remegett a celkeresztje, amit szerintem nem lehet pont a sens miatt csukloremegessel magyarazni :\
ez is eleg erdekes, mintha egy CAD program parancssoraba adnam meg a parametereket, hogy jobbra 30pixel majd felfele 20...
bar lehet csak bemagyarazom magamnak mar a dolgokat -
edgR
őstag
Az én véleményem, hogy ez egy gif, amiben egy szaros 32 tickes demot néznek..
Minden lanon tegyék kötelezővé az egérpad fölötti kamerákat is, és kétes szituációknál gyönyörűen kiderül, hogy volt-e a VOD-nak megfelelő egérmozgás, vagy nem. Első körben bőven megtenné már ez is. -
lemusz
addikt
Van egy olyan érzésem bent hagyják a stickereket még vagy 2-3 napig, a nézőszám 30%-os csökkenése valószínűleg az eladásokban is hasonló értéket mutat, így bent kell hagyják, hogy hozni tudja vagy legalább megközelítse a major előtt célként kitűzött mennyiségeket.
[ Szerkesztve ]
-
kuLi_
tag
válasz he7edik. #55632 üzenetére
Tudtommal direkt kézmozgást kamerázgatni azt sehol sem.
Egyszer már valamelyik esti kis beszélgetős rettenetünk során eléggé részletesen kifejtettem amúgy, hogy milyen óvintézkedéseket tesznek meg minden egyes Major során (illetve egyéb ESL-es rendezvényeken is, amolyan standard lett hálisten'), kötve hinném, hogy bárkinek is sikerülne átcsúsznia egy okos csalással. Érdemi rész nagyjából innét (mégis tudok melóból időzíteni, jühé).
[ Szerkesztve ]
Ez itt a reklám helye.
-
expander
senior tag
a twitch coverage nemhiszem, hogy 32 tickes volt, eloben figyeltem fel 1-2 shaky mozdulatra, amit meg direkt sem nagyon tudnek reprodukalni, nemhogy veletlenul :\
yee_lmao1 is ramutatott 1-2 dologra, linkelt egy par yt-s pov-ot, ahol eleg erdekes mozdulatok vannak :\ akit erdekel, ugyis megtalalja ezeket
-
wjbhbdux
veterán
-
kuLi_
tag
válasz expander #55635 üzenetére
Azóta már kiderül, hogy ez egy 128 tickes izéről lett kiszedve, egy mezei gif, 1/8-ra lassítva. Nézd meg az eredeti demót, ott a közelében nincs ezen jelenség (kommentek alapján, én nem láttam, nem is fogom megnézni). Minden lanon lesz ezer meg ezer shaky mozdulat, ha nagyon megfeszülök, bárkiről tudnék legalább egy aimlock videót összerakni, X-Ray illetve GOTV kombó óta úgyis akkora witch hunt megy, mint még soha.
Nekem ő a kedvencem, különösen ez, 10/10 production value és fixen csal. Oh wait.
Ez itt a reklám helye.
-
expander
senior tag
veletlennek kicsit sok nem ? :\ tokeletesen veletlenul rant ra, es valtogat koztuk...
lehet azt hinni, hogy vannak csalok, lehet az, hogy nincsenek, en sem allitom 1000000%-ra, hogy tuti, de azert ennyire szotalnul sem kellene elmenni mellette imho...
tobb ez mint puszta veletlen, csak az nem tudom, hogy mennyivel tobb... -
mepet
addikt
Ez még csak nem is gyanús nekem. A korábban szólók kifejtették, hogy mitől tűnik ilyen gépiesnek a mozgás. Az, hogy először horizontális, majd utána vertikális mozgást végzett a célkereszt, ez 100%-ban normális, mivel emberek vagyunk. Először jobbra a doboz szélénél látott valamit, jobbra húzta pont a doboz széléhez. Ezután várt, mert nem látott rá a fejére. Mikor kibukkant a buksi, akkor felfelé bemérte, majd lőtt. Én is így csináltam volna.
-
Redneck
nagyúr
Ettől a jelenettől én sem mentem a falnak. Voltak korábbi pro meccseken érdekes szituációk, de erre nem pörgettem magam.
Szerk:
Egyébként nem tudom hogy vagytok vele, játszani még elmegyek ha időm engedi, de nézni nem nézem már. Maximum ha nincs jobb, de ilyen nem nagyon van.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Tudnátok segíteni? Gondoltam veszek pár low budget skint 0.35 stb áron. Van factory new stb állapot. Sokat számít ez? A fizetés kártyán zajlik vagy fel kell tölteni egy egyenleget?
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz GoTReX #55642 üzenetére
Steam Wallet-ba kell feltöltened a pénzt. Azt hiszem 5$, 10$ , 25$, 50$ és 100$ lehet feltölteni. Amint feltöltöd használhatod is
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
mepet
addikt
válasz Redneck #55641 üzenetére
Én sosem követtem a prokat. Ha valami új spotot találnak vagy ilyesmi, azt úgyis linkeli itt valaki.
Ha pont megy egy major, és amúgy is megy a twitch a drop miatt, akkor néha ránézek, hátha elkapok egy-egy érdekes jelenetet... Arra kíváncsi lennék amúgy hány néző lenne, ha nem lenne drop.
(#55643) Gentlelelele: Erre is nézz rá, hátha így jobban jársz: opskins (nemtom ilyen féleurós tételeknél megéri-e, én azért kiszámolnám..)
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
Illetve számít mostanság igencsak a float érték.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
MarioAna
senior tag
Kinézetben számít illetve értékben is.
CSGOSTASH oldalon érdemes rákeresni arra a skinre ami megtetszett, és megnézni az oldalukon lévő "wear" videót, hogy mennyire romlik a skin "kinézete" az állapotok között (legörgetsz és Skin Previews).Pl ennél szinte semmi változás nincs, csak sötétebb az alap:
Deagle Corinthian
Míg például ennél jelentős a legkisebb wear változás is:
Deagle Crimson -
-FLY->
őstag
Paranoia, CSGO 260óra alatt nem találkoztam csalóval, CSS és 1.6 is csak kevésszer. Az a legjobb mikor le wh-eseznek, pedig trappolnak, akik sírnak, azok a leggyengébbek, uninstall.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest