- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
Ti erre mit mondanátok hogyha szembejönne veletek overwatch-ban? [link]
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
törölt tag
válasz AllTheBest #55803 üzenetére
nem tetszik a célkereszted
-
Franklin
addikt
Az utolsó kill minimum érdekes volt...
-
veterán
ment a report
-
vzsryl
nagyúr
Ha ez az egy ilyen mozzanata volt, akkor lehet a 32tickes demo miatt tűnik aimbotnak.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
AllTheBest
őstag
válasz Franklin #55806 üzenetére
Na épp ez a röhej... Néha visszanézem a meccseket és ezzel találkoztam, a vicc az az, hogy az én voltam aki leadta azt a 3 killt. Játék közben ez egyáltalán nem így nézett ki.
[ Szerkesztve ]
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
kretenallat
senior tag
válasz AllTheBest #55809 üzenetére
Szerintem ha csak ennyi állna rendelkezésre, akkor kapnád a bant.
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
Franklin
addikt
Valakinek rossz napja volt, valakinek jó... Huntsman Crimson Web FT
-
AllTheBest
őstag
Szerencsére ment az obs egy másodszori visszanézésnél is ahol nem volt benne az a pörgés rész... Most megint megpróbáltam visszanézni és megint benne volt a pörgés. Hát csak remélni tudom, hogy ezért nem jár majd a VAC ban. pörgés nélkül
Azt hogy lehet kideríteni, hogy ennek a demonak mi a neve? Ez az utolsó amit leszedtem, elvileg a legfrissebb dátummal rendelkező lenne ez a demo? Mert akkor feldobom valahova és ha páran meg tudnák nézni, hogy náluk is benne van-e a rántás akkor azt megköszönném
-
Fr3eWar
őstag
Csekkoltam én is.
Nálam minden a lehető legmagasabban van ingame opciókban beállítva, 2560x1440 felbontáson,
I7 6700 + GTX 1070, G-sync monitor, Vsync kikapcsolva.
Játékban nem láttam még 139 FPS alatt (FPS_max 142-re van lőve, mert alapon 143-146 között ugrál, és Gsyncnél kb ezt az értéket javasolták mindenfelé, mivel 144felett kikapcsol a funkció, így ott lehet tearing meg megnő az inputlag is, míg 30-144között alacsony inputlag, és nincs tearing) így competeive ben 139-142 között mozog.
Viszont a linkelt tesztben nem ment 140 fps fölé, a teszt végén az átlag 117-re jött ki, füstben lement egészen 47fps-ig. -
-
ReFleXx
addikt
válasz AllTheBest #55812 üzenetére
VAC ban biztos nem, max game ban. De most ezen kar parazni....
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Xero
nagyúr
update for 7/15/16 (1.35.4.2)
Operation Wildfire
Operation Wildfire has come to a close.
The Operation Wildfire case is available for all players.
MiscAdded ESL One Cologne 2016 tournament finalists and champions to the Major Trophy.
SoundIncreased fidelity for Bizon, Mac10 and UMP45 weapons.
Unique reload and draw sounds for Bizon, Mac10 and UMP45 weapons.
New sound for C4 disarm start and disarm finish, more in line with C4 plant sounds.
New sound for empty magazine impacting with ground.
Lowered volume of low ammo sound and added unique sound.
Lowered volume of smoke grenade tail.
MapsCache
Added graffiti to commemorate ESL One Cologne 2016.
[ Szerkesztve ]
-
Fr3eWar
őstag
Nos Driverben még volt egy függőleges szinkron ami on-on volt (próbáltam előtte 60hz-re tenni a monitort akkor 60fps-en maxolt.) függetlenül attól, hogy ingame ki volt kapcsolva a v-sync. Driver gsync off, függőleges szinkron ki, teszt alapján 230fps átlag, előszoba 400+ füst 45, ez ennyi. Na még próbálgatom, hogy lesz a legjobb, de eddig elégedett voltam a gsync-el meg a 140-es limitemmel, érzetre sokkal jobb, mint előtte 60hz monitor 1080p-ben 300+fps-el.
-
Xero
nagyúr
válasz Fr3eWar #55820 üzenetére
Az már bőven reális olyan felbontás mellett.
Próbáld meg fps korlát és szinkronok nélkül simán 144Hz-en. Szerintem érzetre is jobb lesz. Igaz nekem egyik monitorom sem tud g-syncet, de a technológiából fakadóan online fps-nél inkább hátrányt kell, hogy képezzen, igaz nem olyan mértékben mint egy v-sync.
(#55819) ReFleXx: Ezt
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Aki még nem nézte meg maga:
-
törölt tag
válasz Redneck #55823 üzenetére
9-4nél volt a szitu és forceolt a fnatic.
Amennyiben lehozza a fnatic, akkor simán lehetett volna 9-6 a fordulás, mert a következő körben a fnatic nem 1900-ra vásárol rá, hanem full buy. Az liquid pedig igaz, hogy megtudta volna venni, de nem full buyra. Lett volna ott famas és kevés gránát is.
A vége ugye 16:13 (11:4; 5:9) lett.
Ha csak ezt a két kört átadjuk a fnaticnak, akkor 14-15 és legalább a biztos OT már a zsebükben lenne matematikailag. Persze ezt így nem lehet, mert sok a HA, viszont ez a pimple nozoom dupla kibebaszottul beleütötte a fnatic koporsójába az utolsó előtti szöget.Tehát a L vs F elődöntő legfontosabb köréről beszélünk, amit ha behúz a F, akkor simán lett volna esélye tovább jutni.
-
Franklin
addikt
válasz _-ORANGE-_ #55824 üzenetére
Nagyon gyanús, hogy pont 96 cent, szerintem 96 eurót akart beütni
-
edgR
őstag
válasz _-ORANGE-_ #55824 üzenetére
Az a kiugróan magas ár, nem az alacsony. Ennek semmi értelme nem lenne, mivel a rendszer automatikusan odaadja az első olyannak, aki árban a legközelebbit keresi ahhoz. Senki nem kockáztatná, hogy nem is ahhoz kerül, akivel megegyezett.
-
-
Gemil
tag
Ez az új videóm, nem nagy lövések, 4X4K, 1V3 clutch.
Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S
-
Evil Snowman
őstag
Sziasztok,
Az alábbi anomális lehetséges megoldásában szeretném a segítségeteket kérni. Adott a barátnőm laptopja és az én laptopom:
1. Asszonypajti:
Asus X550J:
- Inte Core i5 4200H
- 8GB RAM
- nVidia GeForce GTX 950M2. Saját:
Toshiba M50D:
- Intel Core i5 4200U
- 8GB RAM
- nVidia GeForce GT 740MMint látszik a kedvesem gépe jóval erősebb az enyémhez képest, mégis azt a hibát tapasztalja map-tól függetlenül, hogy random laggol/szaggat a kép a játék során. Ez főleg akkor jön elő, ha lőnek vagy valaki hajít egy granyót. Az én gépem akadás mentesen fut a játék.
Mindketten az alábbi beállításokkal játszunk (bár GeForce driver szerint mindkét gép többel is bírná):
-1280*720
- Színmód: Számítógép monitor
- Képarány: 16:9
- Teljes képernyő
- Energiagazdálkodás: Ki
- Általános árnyékm.: Alacsony
- Modell/Textúra részletesség: Alacsony
- Effektek: Alacsony
- Shader: Alacsony
- Többmagos képalkotás: Ki (bekapcsolt opció sem hozott javulást)
- Többszörös mintavételezés: 2xMSAA
- Textúraszűrés: Bilineáris
- FXAA: ki
- Várakozás v. szinkronra: Ki
- Mozgási elmosódás: KiEmellett mindketten ugyanazzal a videókártya driverrel (368.69), ugyanazon a routeren WiFi-n és ugyanazon Win 8.1-el használjuk a gépet.
Bármi elképzelés, hogy a drágámnak miért jelentkezhet a fenti probléma? A "fingom nincs" is válasz legalább tudom, hogy elolvastad.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
xenom0rph
őstag
-
Redneck
nagyúr
válasz Evil Snowman #55837 üzenetére
Először csináljon egy DDU driver törlést, majd egy clean installt. nV Experiencet én kihagynám ha nem kell egyik funkció sem. MSAA off, FXAA on, Textúrát közepesre, árnyékot magasra, a többi maradhat. Indítási parancsokat megadni, és mehet a móka. Nem fut valami huncutság a háttérben nála? Csak fps droppol vagy a net_graph is mutat valamit? HDD-k/SSD-k milyenek? Virtuális memória beállítás? Windows energiamenedzsment/háttér témák? Torrent nem fut?
MSI AB-vel és HDD Sentinellel monitorozva mit mutat a rendszer? Automatikusan induló programok közül van ami nem kell?
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
wjbhbdux
veterán
hőmérsékletek rendben vannak? ezek a műanyag asusok nem játékre lettek kitalálva, hiába tettek bele videokártyát.
/s
-
Redneck
nagyúr
-
demerion
tag
Az elsőhöz hasonló gépen játszom, az elején nekem is voltak érdekes dropjaim. A megoldás az nvidia experience likvidálása és a háttérben futó programok bezárása volt. Ha játék közben a hőfokok viszonylag magasak (90fok+) akkor érdemes lehet kikapcsolni a processzor turboját. Egy -high -thread 4 launch optionsbe sem árthat.
-
Evil Snowman
őstag
Xeno, Redneck köszi a válaszotokat. Nem vagyok annyira HC CS:GO user szóval pár kifejezéssel kapcsolatban sötétítsetek fel pls.
Xeno: launch options alatt mit értesz pontosan?
Redneck:
- GE-hez ragaszkodik, ha az lenne a gond akkor szvsz nálam is gond lenne.
- Az az érdekes, hogy net_graph alapján nekem 50-90 fps között ingadozik helyzettől függően, neki 50-250 között. Packet loss nincs, ping fix 25-30. Btw max fps-re van console command?
- HDD van mindkét laposban 5400 rpm Hitachi
- semmi torrent nem fut a háttérben (ha nekem 30 fölé megy a ping már nézem ki torrentezik itthon és anyázok )
- az eddigi legnagyobb fizikai memória használata 5,5GB volt, CS:GO alatt max 4GB volt eddig
- háttér, mezei virágos, statikus kép
- ami a háttérben fut az egy avast (tudom, szar), egy Roccat egér driver és annyi
- energia gazdálkodás release the kraken módban van (hálózatról mennek a gépek)A hiba jelenség részletesebben annyi hogy megy a karakterrel megakad egy pillanatra, majd ugyanonnan folytatja vagy arrébb ugrik egy métert (játékban mért méterre gondolok).
MSI AB minden gépre telepíthető?
-
Evil Snowman
őstag
válasz wjbhbdux #55840 üzenetére
65 fok fél óra után. Az az érdekes, hogy már az első 2 percben előjön, tehát úgy mond még bemelegedni sincs ideje rendesen a gépnek. :/
Mindenki másnak is köszönöm a választ. Próbálkozunk a tanácsokkal. ű
Nem akarok hitvitát nyitni, de szerintem ott qrta el, hogy nem Toshiba-t vett.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz Evil Snowman #55844 üzenetére
Kezdésnek csináld meg amit írtam, nem árt. Csökkentett módban DDU-s driver törlés rendszergazdaként, majd clean install. Lemezen legyen minimum 10-15% hely, legyen töredezettségmentesítve, és menjen rá egy 128 vagy 150-es fps lock. Virtuális memória nincs kikapcsolva/elállítva? Asztali téma legyen valami alap MS profilra rakva, és teljesítménycentrikus módban.
Hasonló de eltér a konfigotok, van különbség megegyező szoftveres környezet esetén is.
Hitachi HDD-k bizonyos szériája gyári hibás, emlékeim szerint sok gyártót érintett. HDD Sentinelt nézzétek játék közben.
Minden gyártónak van jó és rossz szériája, haver egy Toshibával szívta meg. Mikor harmadszorra akartak alaplapot cserélni garancia időn belül, visszakérte a pénzt.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-FLY->
őstag
Használom az experienset, szeretném elhinni, hogy 2016-ban már rá lehet frissíteni a driverekre. 4. hónapban mértem egy heaven-t, most ugyanúgy csak sokszor ráfrissítve egymásra az újabb drivereket még több fps is jött ki végére. Igaz, hogy ez egy szintetikus teszt, de éles játékokban sem tapasztalom, hogy bármi is rosszabb lenne, mint mikor még szűz windowsra húztam fel az első drivert.
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
a zasszonynak a konyhában a helye!
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest