- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz Redneck #56399 üzenetére
Olyan kis aranyos volt. Pár napja még kaptam az ívet, pub-on, hogy csalok tőle. Csak a szokásos.
Majd felvett és realizálta a rangot rajta (második acc smfc). Ezek után pár nappal hirtelen, nagyon megtanult játszani. Még engem is kiszedett wp-vel, ami több mint gyanús volt. Már akkor felraktam vacstatusra vártam mikor piroslik be, ahogy szoktak. Majd tegnap már tényleg túl nyilvánvaló volt, szóval két kör spect, két video, majd utána ráírtam.Ezek után reakció ingame chaten:
- Ő is kiállt csinált rólam is videot. (Ezen nagyon röhögtem)
- Én aimozok.
- Átírtam a beszélgetéseket (miután bemásoltam)
- Miután kiraktam a screenshot és video linket kussolt.
- A kis barátai természetesen tépték tovább a szájukat, hogy én csalok.Feltételezem, hogy több kamu is van a kis h*lyegyerekek között, de nem volt türelmem szórakozni velük.
(#56400) lemusz: Pub volt. Az az 5 perc belefért. Jót kacagtam a reakcióikon. Simán megérte.
[ Szerkesztve ]
-
GergőBp
tag
Valaki egy kis game dupla kala és sas között? Lényeg, hogy ne legyél idegbeteg, ha kikapsz.
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."
-
dugo_
veterán
Nem úgy van az, a tölgyfa ajtónak nem volt elég felhajtóereje kettejüknek. Ha Cameron fenyőt írt volna a forgatókönyvbe, mindketten túlélték volna.
-
Xero
nagyúr
Na igen. Most minden nagyképűséget félretéve, de ennyi idősen már túl voltam az angol közép nyelvvizsgán. Az akkori társaságom 80%-a 1-2 éven belül szintén túl volt rajta.
Kérdem én, akkor ezeket a srácokat honnan szalajtották? A 9 éves keresztlányom vidáman néz angol nyelven mesét, filmet és relatív jól olvas angolul.
-
-
kristof_
tag
válasz DiszNóÓl #56416 üzenetére
Egy nyelvet nem másnak kell megtanítania, hanem neked kell megtanulnod. Persze egy jó tanár nagyon le tudja a tanulási időt rövidíteni, de ha te nem teszed bele a kellő időt soha nem tanulsz meg egy idegen nyelvet, és már az interneten mindent megtalálsz ami szükséges ahhoz, hogy le tudj tenni egy nyelvvizsgát.
LG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5
-
Redneck
nagyúr
Ne itt udvaroljatok egymásnak, arra ott a privát, vagy menjetek szobára! 😆
Viccet félretéve. Most akkor maradt az AK az új vagy sem? A többivel nincs gondom, de a kalát furának érzem. Mondjuk május óta erősen inaktív vagyok. Max casual kb.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz he7edik. #56419 üzenetére
Ezt most nem annyira értem! Kinőttem már belőle, plusz az időm sem engedi. Néha pár haverral tiszteletünket tesszük valami gagyi könnyed szerveren, és jókat dumálunk TS-en. Ez is megteszi, télen talán aktívabb leszek.
DiszNÓól:
Ez részben leesett, csak fáradt vagyok!he7edik:
Na igen, kinek mit jelent. Manapság a Go pro-ról nekem is inkább a kameramárka jut eszembe, de anno ez volt:
CPLValamikor én is aktív játékos voltam. 1.3-1.6 között, illetve az 1.6 elején. Akkor még nem számolta a Steam a játékba ölt órákat, ezért van 90 körüli playtimeom.
[ Szerkesztve ]
-
DiszNóÓl
senior tag
-
Redneck
nagyúr
válasz he7edik. #56419 üzenetére
Egy időben ez volt a CPL szlogenje, a reklámokban és hirdetésekben.
Clanbasen volt is szerencsém többek között anno a Team Matrix, majd az SK.swe csapatokhoz. Nagyon régen volt.
Szerk:
Rákerestem, ez 2003-ban volt.[ Szerkesztve ]
-
sss
őstag
Szerintetek egy i5 4440/4670 + HD7700 olyan 1920x1200 minden lowon hány fps-t produkálna stabilan?
-
iceQ!
addikt
Sziasztok!
Ha valakit/valakiket esetleg érdekel ingyen TS szoba írjon nekem üzenetet.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
sss
őstag
7770 elírtam, sry.
-
adise
őstag
kb a gtx 460 szintjén van picit jobb. az hogy mennyi lesz nemtudom de füstbe biztos hogy befogsz azzal droppolni 50 fps alá is. vegyél egy 750ti-t legalább, ha tudsz azzal legalább játszható lesz. 1920ra biztos hogy nem elég persze, majd valaki megmondja hogy neked elég az 50fps is.
[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
ha nem fullhd-ba akarsz játszani egyelőre elég lesz. a 7770. de amint látni az uj nukeon és valoszinu az uj inferno is hasonló lesz, elég gépigényes map lett/lesz.
de ha már megvan a vga-d kb most is kitudod próbálni a füstök szélén, molóba hogy droppol az fpsed. bár ugye most egy szintig a cpud előbb limitál téged. -
adise
őstag
válasz Redneck #56436 üzenetére
de gondolom nem mentél a füsthöz közel, mert ott bizony bőven száz alá ment (a füst updateig vállalható volt) és akcióban is. az hogy csak simán szaladgálsz és van 150-200 fpsed az semmit nem ér. és ez 2-3éve volt azóta ugye még rosszabb lett a játék ha lehet mondani
[ Szerkesztve ]
-
oliwwer
aktív tag
Simán játszható lesz. Nem igaz amit itt írnak neked, nem fog 50 alá esni a füstben, de még 100 alá sem.
Nekem 4460 + 6770 1gb van, ami hasonló, de gyengébb mint a tied, és 130 alá nem esik füst + molotov kombónál minden low-on 1920x1080 felbontásban, olyan 180 fps az átlag. van hogy több, van hogy kevesebb, füst + akciódús jelenetnél esik 130 körülre.
és ez a kari még gyengébb is mint a 7770 egy kicsivel.
[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
válasz oliwwer #56438 üzenetére
akkor nem a füst közelébe vagy és az irásodba is kerekitesz kb 100akat csak 180 de 130 ...
ha tényleg akcio van bizots hogy 100 alá mész. de elég 1db fust és fogod magad és odamész és azzal a kártyával biztos ledroppolsz fullhdba hiába probláod szegénynek mondani hogy nem. mivel jóval erosebb kártyák is droppolnak. -
Xero
nagyúr
A legtisztább, ha az fps benchmarkot futtatja az ember. Az egy jó viszonyítási pont. Az ott kapott átlag valóban átlag a legdurvább eseteket is figyelembe véve.
Itt még az i7 - gtx1080 kombó is bemegy szerintem 100fps alá 1920x1080 max-al, az átlag pedig olyan 250-300 körül lesz vele.
[ Szerkesztve ]
-
GergőBp
tag
Pont most vettem 4670-t. 1360x768ban játszom miedium környékén. Persze van, ami alacsonyra van állítva (engem nem érdekel, hogy csilli-villi legyen). 80-100 között mozog az fps. Lényeg, hogy 70 alatt még nem ment. Igaz én D2, Cache-t pörgetek. Külön VGA nincs a gépben
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Csak nálam áll fent az alábbi probléma?
Elindul a CS és:
Fix 30 fps-sel fut, és elég sötét a kép.
Ledobom tálcára: az asztal elég fakó, és világos.
Vissza a Cs-be, és megjavul.
Eddig nem csinálta ezt. Ma kezdte. Nem frissítettem drivert.#KeepFightingMichael
-
Tomi_Sci
őstag
Sziasztok!
Pár hónapig pihentettem a CS:GO-t, és ma újra elindítva hatalmas input lag fogadott. Nem változtattam semmilyen beállítást sem a gépen, sem a játékban. Menüben is extrém a kurzor késleltetése, alig tudom eltalálni a beállításokat.
Raw Input bekapcsolva, VSync kikapcsolva, minden minimumon, natív felbontás. Minimum felbontáson is ugyanaz.
Csak a CS:GO csinálja Windowed módban viszont minimális a jelenség. Az is lehet hogy nincs, csak odaképzelem.
Mit javasoltok?
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Tomi_Sci
őstag
válasz regener #56448 üzenetére
Köszi.
Érdekes, szintén redditről származó powershell scripttel letöröltem minden gyári Windows alkalmazást, beleértve az XBox-ot is. Visszateszem (store nélkül ), kipróbálom.Edit: A threadben található registry átbillentés segített végül.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
dugo_
veterán
Vakáció pH mixről. http://steamcommunity.com/id/FrenchFriesTidemann
Valaki tudja ki is volt ő, illetve mire kapta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest