- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
Nem is értem mit vártak. Attól, hogy valaki megadta a tel. számát a Steam-en, még ugyanúgy csalhat.
Vagy mit fog csinálni a Valve, letiltatja a sim kártyáját? Vagy felhívja és megfenyegeti, hogy elmondja az anyukájának?
Ha bannolják is, regel egy új acc-ot, új tel. számmal (mondjuk egy családtagjáéval) és mehet tovább.
-
nagyúr
-
expander
senior tag
válasz Franklin #55251 üzenetére
nem ez volt a koncepcio, hanem az, hogyha csal, akkor a teloszamahoz uj accot csak fel ev mulva tud parositani, ha meg csinal ujat, akkor a 21. level utan mehet ujra prime mm-ben. szoval kb min. 3-4 honapig cumi van. ezek elegge eltantorito dolgok a csalastol, persze akinek mind1, az ugyis nyomja tovabb
-
sensejke
aktív tag
válasz Shkiz0 #55252 üzenetére
Nalam most olyan volt, hogy ket igencsak gyanus allandoan fejet lovo, mindig idoben kilepo ellen volt. Toronymagasan vezettek addig amig eszrevettem h a csapatombol az egyik csavo ismerose a ket csalonak. Majd mikor megkerdezten h te infozol nekik hirtelen kilepett mindketto es dontetlenre hoztuk 13-2 bol. Kozben mikor visszaneztem pofatlanul wh-ztak melle.
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
expander
senior tag
válasz kelekyle #55258 üzenetére
amikor elkezdtem jatszani vele, akkor enis toltam bele az orakat, mert elveztem es fejlodni szerettem volna. viszont, most kb 1 ev utan, amikor csinaltam egy 2. accot, halal volt elerni a rank3-at, pedig direkt az operation idejen vettem, hogy meg jobban porogjon az xp. meg 1 ilyet mar nem vallalnek be, az official dm es casual jo az uj jatekosoknak ismerkedni, tanulni, masra nem
-
kelekyle
őstag
válasz jonnyjoker01 #55259 üzenetére
Én ezt munka után toltam bele esténként. (nem minden nap, most megnéztem, hogy május első hetében kezdtem valahogy) A "kezdés" előtt volt pár óra DM, GG. De max 2 hónap alatt kipörgethető a Prime. Viszont akik csalnak és/vagy éretlen hülye gyerekek, azok lehet egész nap otthon vannak és lehet két hét nekik.
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
sensejke
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #55257 üzenetére
En sem ertettem de amikor visszaneztem folyton a falat bamultak.
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
mepet
addikt
válasz jonnyjoker01 #55259 üzenetére
Sokan nem zárják be a játékot két war között, ez akár duplázhatja is a steam által mért játékidőt...
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz kelekyle #55261 üzenetére
Két hét alatt lehetetlen kihúzni 21. szintre az accot. Lehet nem figyelted meg, de heti szinten vissza áll az XP bónusz szerda hajnalonként. A 3. szintre való kihúzást két nap alatt meg lehet csinálni, ha kedden kezded és szerdán folytatod, mert állandóan jelen lesz a 3-szoros bónusz.
Saját tapasztalat szerint intenzív játékkal egy hét alatt max 3 szintet tudsz lépni. Utána egy-egy mm kb 50 körüli xp-t dob győzelem esetén. Legalább másfél hónap kell ahhoz, hogy elérd a 21es szintet, talán 1 hónap, ha élettelen kocka az illetőtwitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
DeathBat666
aktív tag
válasz DeathBat666 #55250 üzenetére
Erre vki?
-
kuLi_
tag
válasz DeathBat666 #55265 üzenetére
Nem igazán tudom rá a választ, ennyire nem merültem bele, maradt a jó öreg google:
Ez a post esetleg segíthet.Máshonnét:
"The "var" shows the standard deviation of the server's frametime (where server fps = 1.0 / frametime) over the last 50 frames recorded by the server. If the server's framerate is below 20 fps, then this line will draw in yellow. If the server's framerate is below 10 fps, then this line will draw in red"Ha túl magas, az többé-kevésbé azt jelenti, hogy sz*r a szerver.
[ Szerkesztve ]
Ez itt a reklám helye.
-
kelekyle
őstag
válasz Gentlelelele #55264 üzenetére
Két hétről szó sem volt. A többi részével egyetértek
Ma este Mix vagy valami ?
[ Szerkesztve ]
-
kelekyle
őstag
válasz eLit-MiLan #55268 üzenetére
Azt túlzón, az anyaszomorítókra írtam
-
lemusz
addikt
13. legnagyobb playtime-val rendelkező játékos vagyok hazánkban.
-
lemusz
addikt
válasz jonnyjoker01 #55271 üzenetére
Vegyél fel és mindent megbeszélünk cukifiú.
-
gtamate2
veterán
válasz Franklin #55273 üzenetére
Itt a csgo-s lista. De ha más van steamen megadva mint Hungary akkor nem vagy a listában.
*Sn0w
-
dugo_
veterán
válasz lemusz #55278 üzenetére
Megelégedést.
Nekem Tuvalu Veit Helmer lenyűgöző filmje után van beállítva.[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Na az ilyenek miatt nem tudom visszaszerezni a globalt.
Demo link akit érdekel. xcode-t érdemes figyelni.Nagyon kellene már az a ban wave a prime-hoz.
-
phenomHUN
senior tag
válasz lkksioskdl3 #55285 üzenetére
Nem jár érte VAC ban.
Részben rácáfol az állításomra, de meg is erősíti, hogy pár napja egy hasonló program miatt kaptak párszázan kitiltást, viszont a Valve másnap le is vette azon felhasználók profiljáról, akik az adott program miatt kapták a banánt : [link].
-
szebe
addikt
Hétvégén ismét ICL, lementem volna megnézni pár havert, erre ma ez jön szembe:
"-Ettől a rendezvénytől kezdve egy új szabály lép életbe!! A játékostéren kizárólag azok a játékosok tartózkodhatnak akiknek abban az időpontban mérkőzésük van!!(5 csapattag + 1 manager). Szabály megszegése - 3 pont, illetve többszöri figyelmeztetés után kizárást von maga után.
-Nézők semmilyen formában nem tartózkodhatnak a játékos téren. Figyelmeztetást követően második alkalommal a rendezvény elhagyására kényszerülnek."
Erősen vicckategória.
Tehát ha lemennék, nézhetném a GOTV-s, késésben lévő egy szem streamelt meccset.
Ahogy elnézem a kommenteket, a szemetelésre, és a "káoszra" fogják a kedves szervezők...."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
lemusz
addikt
válasz phenomHUN #55287 üzenetére
Ez a program vagy driver vagy mi akar ez végülis lenni komolyabbnak tűnik, mint az egyszerű timerresolution. Ha jól értettem állítgatja folyamatosan a beállításokat, amit egy részről megtehet driver oldalon, másrészről játék oldaláról is, de ami biztos, hogy folyamatosan dolgozik a háttérben és belepiszkál dolgokba, akárcsak egy wallhack, ami hasonló módon működhet, hiszen grafikai beállításokat állít át. A timerresolution meg csak a processzor válaszidejét állítja át és annyi. Remélem érthető a gondolatmenetem, miszerint ezért könnyebben repkednek majd a vac bannok, amiket végső soron nyilván le vesz majd a valve, de akkor is...
-
kelekyle
őstag
Ilyen hamar feladtátok ezt a mixes témát ? Ma se lesz ?
-
-
Franklin
addikt
válasz lkksioskdl3 #55291 üzenetére
Hardcore játékos úgyis 1024x768-on játszik, azt már hova állítgatja lejjebb?
-
dugo_
veterán
válasz kelekyle #55290 üzenetére
Igazából akinek van kedve, az gyűjthet embert a steames csoport kommentszekciójában (amire érdemes lenne feliratkozni a csoporttagoknak, hogy egyből lássák az új kommenteket).
Ha esélyesnek tűnik a dolog, akkor kell keresni admint, aztán kiírunk neki egy eseményt meg ilyen felugró üzenetet bármikor.Felbontás téma:
768x480, nyertem. -
szebe
addikt
Persze hogy kérnek.
Már az előzőn is "feláras" volt az a spec jegy, amivel bemehettél a játéktérre.Az üveges szabályra meg inkább nem mondok semmit, természetesen voltak egyenlőbbek az egyenlők között.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Nxn908xxx
őstag
Hát nem tudom mit gondoljak de ma már a második faceit meccs lett visszavonva banned for cheating miatt. Pedig a gyerekről az életbe nem gondolnád hogy csal, olyan szar. Mondjuk az gyanús volt mikor a Türkiye gyerek 0-9nél kilép és miután visszajön két kör alatt 10-9. Kezdek elbizonytalanodni hogy kik csalnak a 700 órás Screamek és KennyS-ek között.
[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
LINK
Én az elsőt még whsnak sem mondanám, nem hogy aimosnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest