- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
[link]
gyerek kemeny volt2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
nagyúr
válasz DrTechnoid #55537 üzenetére
Az az erdekes hogy nezd meg pl a cobble ladakat marketen. Akar cologne 2k16 vagy 2k15 vagy mlg2016 a tartalma ugyanaz csak az arukban van elteres.
Pont tegnap neztem, hogy nem muszaj mindig az aktualis major ladajat megvenni mert ha korabbit vesz az ember neha dollarokat vagy eurokat sporolÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
szebe
addikt
Elige-nél bebuggolt a cucc?
[link]"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
őstag
-
ReFleXx
addikt
viszont EU CS rekt
ez azert vicces vót
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Xero
nagyúr
válasz DrTechnoid #55557 üzenetére
Ez nem az a szint ahol nekiállnak tk-zni érte.
Megoldás: JW kérte ki a technikait időt:
JW : stop
JW : off
JW : off
EliGE : ok
JW : dennis pc broke or some shit
nitr0 : nl
jdm64 : KK
JW : it started to beep 10000000000000000 times in his ears
EliGE : how do we medic
dennis : its back
dennis : shit sound system
nitr0 : live/
KRIMZ : y
dennis : y
EliGE : so u good?
KRIMZ : hf nitr0 : hfhf EliGE : gogo JW : s
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
marec1122
senior tag
esetleg valaki nem tudja mikor lesz 88 centből 23 a matricák ára?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
-
marec1122
senior tag
ohh azt nem kétlem hogy holnap reggel már le lesz árazva. a biznisza dologban hogy 20-30 euro alaptőkével lehet belőle 100 at cisnálni egy ora alatt ha elkapod a pillanatot. igy a pillanat számít. de nem tudom hogy éjfél vagy 2 óra vagy 4 óra
-
szebe
addikt
[link]
Nagyon laza meg minden, black ddk el is alél, tök jó. De miért remeg a második nozoomnál simple?"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
GabN73
addikt
válasz ReFleXx #55568 üzenetére
"Sajna" van egy pár gyűjtő, aki a nagyonnagyonsokszorosát fizetné érte ....
Eladnám, aztán becsalnám magam a profik közé, majd nyitnék egy saját matricásat a francbaAmúgy akit érdekel hogy a Faceit miért terhel automatikusan újra 1 hónap prémiumságot (holott alapból csak 1 hónapot vettem 7.99-ért):
Ticket elküldve (igen, még csak most volt időm ) refund igényelve, kíváncsian várom, hogy mikor válaszolnak s mit. -
őstag
válasz Shkiz0 #55561 üzenetére
Ok, nem 41 hanem 39.97 eur , akkor is mondjuk azt, hogy kb 10 eur-t ment feljebb tavaly március óta. Nem egy brutális összeg. Ezeken és azt ezt megelőző fegyvereken csak a csapatjelzés az , ami megvételre csábíthat egy rajongót, mert a játékos aláírással felvértezett fegyverek csak a 2015-ös kölni meccseken kerültek bevezetésre. Ezek , amiket belinkeltél az ismertebbek közé tartoznak , - főképp mert Cobble dobta - de itt a kevésbé ismert gyűjtemény : az EMS One 2014 Souvenir Package, ami a Katowice 2014-es alap és holo matricák helyett azok foil változatát tartalmazza.Azokon ugyanis még a későbbi gold stickerek helyett a foil képvisselte a souvenir vonalat. A Katowice 2014-es holo matricák magukban is elég drágák , de köztük is kiemelkedik a pármecses Ibuypower csapat matricája , mint a képen is látszik jól elszaladt vele a ló :
Szóval mint látszik a souvenir cuccok árazása nem egy egyszerű dolog, mert valakinek egy Get_Right-os Mag7 nem ér 50 centet se, más egy vagyont kifizetne érte. Például a souvenir Nuke cuccok is szép áron mennek,bőven a package ár felett. Az általad linkelt Cobble láda meg egyértelmű eset, a Souvenir Dlore meg souvenir Knight miatt , melyek meg szintén mértéktelen áron kelnek el.
Ha érdekel valami, és szereted elemezgetni a cuccok float értékeit meg úgy általában foglalkozol a skinekkel és az árazásokkal, akkor nyugodtan beszélgethetünk itt , mert mostmár több mint egy éve a skinek megszállotja vagyok , és folyamatosan túrom a market-ot ajánlatok és elemezni valók után Igaz hogy sok pénzem nincs rá, de már nagyon körültekintően vásárolok meg mindent opskins-ről és marketról is.
Zárszóként még hozzáfűzöm hogy tegnap került hozzám egy st ft asi awp nagyon alacsony float value -val, és szinte biztos hogy nagyon jó áron fogom tovább adni vagy még egy hyper beast cserét se tartok kizártnak vele.http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
szebe
addikt
válasz GabN73 #55570 üzenetére
Nem egy hónapot veszel, hanem előfizetsz 7.99/hó-ért. Aztán ha megunod/nemtetszik/akármi, akkor le kell mondanod. Elég régóta így működik már nagyjából minden előfizetős rendszerű történet.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
nagyúr
-
marec1122
senior tag
-
MarioAna
senior tag
válasz marec1122 #55579 üzenetére
Én várok vele 1-2 hónapot, akkor szinte mindegyik 1.3 eurós Foil/Holo packon haszon van (nagyon remélem, hogy addigra visszamegy az eredeti árát megközelítő értékre. Bár az MLG Columbus holo alja bőven 80 centnél kezdődik a Gambittel .
szerk: vagy nem, és beáll minden a mostani szintre vissza és RIP my befektetés .[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Gondolom senki sem foglalkozik vele,mert értéktelen,de meg lehet valahol nézni a kör végén kisorsolt skinek listáját?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
lemusz
addikt
válasz marec1122 #55579 üzenetére
Nem maradtam fenn, mert korán kellett kelnem, de nyomtam volna én is, legutóbb egy pass-nál kaptam el a fonalat, aztán fél óra alatt vissza jött a pass 5-6 eurós ára. Jól sejtem, hogy éjjel 2-3 között volt a frissítés? Szerinted érdemes betárazni valamiből és arra spekulálni, hogy hétfőn kiveszik és megugrik az ár? Tudom, már egy ideje sokan nyomják ezt, ezért nem éri meg, sok esetben még bukhat is rajta az ember, de pont a legutóbbi major cáfolt rá erre, vettem 10 db sima mlg matricát, mert tetszett az a piros-fehér-kék NBA logóra való asszociációja, aztán kivétel után másnap rögtön 40 cent környékén nyitott, ergó szinte megduplázhattam volna a steam walletem, ha betárazok belőle. Ez a mostani esl cologne 2016 matrica talán nem annyira tetszetős, talán nem rögtön hétfőn veszik ki a játékból és talán nem is fog rögtön 40 centre ugrani... mit gondolsz?
-
szebe
addikt
válasz GabN73 #55575 üzenetére
Pedig ottvan az, csak elég jól eldugják. A legutolsó lépésnél is 72-es betűmérettel jön szembe a "NO, i don't wanna unsubscribe", a lap alján meg sunnyogva eldugják apróbetűvel a "Yes, i really wanna cancel my subscritpion".
Ha gondolod segítek teamviewerrel, vagy valahogy.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
GabN73
addikt
Tudom nagyon jól hogy hol van
De ha freere átdob, mert lejár az előfizetésed, akkor nem jelenik meg a szöveg, mert freenek érzékel (egro nincs mit lemondanod)
Most is freenek érzékel, pedig 3-án terhelték ismét a 8 fontotLe is van írva szépen a szabályzatban, hogy automatikusan hosszabbít ha lejár:
"If you have a Paid Subscription, your payment to FACEIT will automatically renew at the end of the subscription period, unless you cancel your Paid Subscription before the end of the current subscription period. The cancellation will take effect the day after the last day of the current subscription period, and you will be downgraded to the Free Service. However, if you cancel your payment and/or terminate the Terms after the Cooling-off Period is over (where applicable), and/or before the end of the subscription period, we will not refund any subscription fees already paid to us."
-
shaddy1027
tag
válasz lemusz #55582 üzenetére
Saját tapasztalatom, hogy várni kell. Érdemes napi 2-3x ránézni a marketra. Rendszeresen szoktam venni stickerek de eddig nem nagyon tudtam ennél nagyobb profitot behúzni:
Már én is későn láttam meg a hirtelen emelkedést, de még így is bőven megérte így eladnom a 0,23€/db vásárolt stickereket és 3,15€/db tiszta haszonért tovább adni.
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
marec1122
senior tag
-
GoTReX
őstag
Kulcsok sohasem kerülnek sorsolásra?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
lemusz
addikt
Szerintem én kiüthettem valami limitet, mert vagy 150 sticker vásárlása után azt írja várjak egy percet hogy helyre jöjjön a dolog vagy írjak a supportnak. Már vártam több percet is, semmit nem enged venni.
-
lemusz
addikt
válasz marec1122 #55596 üzenetére
Sejtettem hogy akár ilyesmi is lehet, de nem egy órás ilyenkor a "bann"?
szerk.: nem jó ez, minél hamarabb kellene kitenni piacra, mert aki a hamarabb rakja ki az adott áron, attól fognak először venni, amikor eléri majd azt az árszínvonalat holnap a vásárlási hullám. Már ha eléri majd egyáltalán...
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
az a tény hogy néhány matricát amit megveszel 22 centért el lehet adni 26(23)-ért nagy tételben. Régen nem volt annyi ideig erre lehetőség de most hogy körülményes lett az eladás(megerősítés) jelenleg is van. pl a faze esetében. én most már több órája játszom azt hogy veszek 44 darab faze matricát és eladom 44 centtel többért azaz nyerek rajta + 2 matricát
Nem szabad elfelejteni hogy van egy steam inventory helper beépülő modul chrome hozami legalább annyiban segít hogy felrakja a matricákat piacra nekem csak meg kell erősítenem telefonon
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Eddigi leggyorsabb döntő? Le se ültünk nézni, azt vége... ezért aztán volt értelmi az amcsiknak bemakkolniuk magukat a döntőbe. Fnatic-SK jobb döntő lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest